Autor: Informer/A.S.

01.08.2024.

10:53

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Džet set

Šta ovo bi? Nakon što je Sloba prozivao Karleušu, njegova supruga otišla na pevačicin nastup, pa se javno pohvalila (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je održala još jedan nastup za pamćenje u prepunom klubu u Crnoj Gori. 

Informer

 

Veliki broj ljudi pevao zajedno sa pevačicom i đuskao uz njene pesme, a među njima se našla i supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović.

Ona je objavila i delić atmofere na svom Instagram profilu, baš u trenutku kad je Karli pevala pesmu "Blok". Ali to nije sve, Radanovićka je u opisu snimka tagovala svog supruga. 

Informer

 

Mnoge je iznenadio ovaj postupak i pomislili su da je to provokacija, jer je poznato da su Karleuša i Sloba imali javni sukob. 

Podsetimo, neposredno nakon što je pevačica izbacila svoje albume "Alfa" i "Omega", Radanović ih je negativno komentarisao. On je tada istakao da su pojedinci sa scene performeri i pozvao sve da obrate pažnju šta slušaju "jer su počeli da se normalizuju đavoli i demoni". 

Informer

 

- Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi i vaša deca. O čemu te pesme pevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavola i demone. Ne dozvolimo to! Držite se Boga! Bog vas blagoslovio! - rekao je on tada. 

Informer

To nije bilo sve, već je Radanović u jednoj emisiji priznao da ne razgovara sa Jelenom Karleušom, dok mu je ona žestoko odbrusila, rekavši da ne zna ni ko je on zapravo.