• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

31.07.2024

20:11

Ovo je razlog sukoba Cece i Ognjena Amidžića: Jelena Karleuša odigrala ključnu ulogu, imala je pakleni zahtev

ATA Images, Instagram/karleusastar

Estrada

Ovo je razlog sukoba Cece i Ognjena Amidžića: Jelena Karleuša odigrala ključnu ulogu, imala je pakleni zahtev

Podeli vest

Ceca Ražnatović prekinula je svaki kontakt sa Ognjenom Amidžićem nakon emisije u kojoj je gošća bila Jelena Karleuša.

Ognjen Amidžić i Svetlana Ceca Ražnatović naprasno su prekinuli dugogodišnje prijateljstvo, da bi krajem 2023. godine ponovo obnovili kontakt. Uprkos tome što se voditelj emisije "Amidži šou" i folk zvezda, zvanično, nikada nisu posvađali, ona je, navodilo se, odjednom prestala da odgovara na Ognjenove pozive.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na ovu temu mnogo se spekulisalo, a mediji su sada otkrili šta je pravi razlog raskolu.

 

Naime, "tihi rat" počeo je 26. decembra 2018. godine, kada je u večernjem šou-programu ružičaste televizije bila gošća muzička zvezda Jelena Karleuša. "Mala od skandala" je, tom prilikom, insistirala da se emisija snima uživo, što je iskoristila kako bi svojoj ljutoj rivalki - Svetlani, uputila niz žestokih prozivki.

S obzirom na to da Ognjen Jelenu nije prekidao, folkerki je to zasmetalo, pa je sa dugogodišnjim saradnikom raskrstila - sve do skoro, prenosi Kurir.

Foto: instagram.com/karleusastar

 

Podsetimo, Ognjen Amidžić nedavno je u podkastu "Bunker", voditeljke Lune Đogani, prvi put govorio o pomenutoj emisiji, u kojoj mu je gošća bila Jelena Karleuša.

- Došla je Jelena posle pauze, duže, koliko nije gostovala - započeo je Ognjen svoje izlaganje u podkastu Lune Đogani.

 

 

Postojala je jedna sfera, gde smo imali dogovor da se jednostavno o nečemu ne priča... I, onda je ona okrenula i ušla je u "to", a to je bila jedna sfera gde ja nisam mogao da se uplićem, jer se ne tiče mene - pričao je Amidžić, pa zaključio.

- Ja sam ranije mnogo voleo da radim emisije sa njom. Ima ona svoje mišljenje, ja svoje - zakačimo se, ali dvosmerno. Ovo je prvi put da ja nisam mogao. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Bandović veruje: Spremni smo na sve protiv Ajaksa!
Fudbal

Bandović veruje: Spremni smo na sve protiv Ajaksa!

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je pred revanš meč protiv Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope da je njegova ekipa spremna na sve i da će se četvorostrukom prvaku Evrope suprotstaviti timski i disciplinovano.

31.07.2024

21:40

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21