01.08.2024.

21:12

Foto: Foto: Foto: Printscreen Instagram/darabubamara_official

Džet set

"Uzela je stvari i više se nije vraćala!" Novosađani oštro o Dari Bubamari kao devojčici: Pamtim je....

Dara Bubamara danas živi u luksuzu i jedna je od najzaposlenijih pevačica, međutim, nikada nije zaboravila svoje skromne početke.

Folkerka je odrasla u malom stanu u mirnom kraju Novog Sada, na Satelitu, a njene nekadašnje komšije s ljubavlju se sećaju detinjstva koje je provela u njihovom komšiluku.

- Da, Dara je živela ovde. Šta da vam kažem, luda i vrcava je bila, baš kao i sada. Pamtim je kao malu crnu devojčicu koja je često vikala na ostale devojčice zato što nisu znale da pevaju. Evo, vidite onu livadu, tu ih sve skupi, pa kao organizuje neko takmičenje. Ovde je počela da peva, tu su je i zapazili i tako ona ode u zvezde - počela je priču o pevačici njena komšinica iz ulaza pored onoga u kojem se nalazi stan u kojem je Bubamara odrasla.

- Bila je fino dete. I roditelji su joj bili dobri ljudi. Često sam pitala njenu mamu na koga ona tako pevuši, a ona se šalila kako je na nju talentovana, samo ona nije imala sreće da je neko zapazi. Dara nije završila škole kao neka druga deca, ali smo mi ponosni na nju - rekla je komšinica.

Zgrada u kojoj je Dara odrasla danas izgleda stara i oronula, sa uskim ulaznim vratima. Iako je kraj ostao miran, život pevačice se značajno promenio.

Znam da je Dara živela ovde. Nisam je srela u ovom kraju jer, kako sam čula, čim su joj roditelji umrli, ona je prodala stan, uzela neke njoj drage stvari iz porodičnog doma i više se nije vraćala. Viđam je često po gradu kako se vozika kolima, s obzirom na to da i dalje živi u Novom Sadu - rekla je druga komšinica za Kurir.

Podsetimo, iako je postigla ogroman uspeh i slavu, Dara Bubamara ostala je ista osoba koju su njene komšije zapamtile - vesela i živahna, uvek verna svom autentičnom stilu.

Tagovi:
Novi Sad Dara Bubamara satelit