• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.07.2024

20:16

(FOTO) Kod Dare sve "puno košta": Folk zvezda u Crnoj Gori noć plaća 1.000 evra, sve pršti oko nje - jahte, pogled i bazen

ATAIMAGES

Estrada

(FOTO) Kod Dare sve "puno košta": Folk zvezda u Crnoj Gori noć plaća 1.000 evra, sve pršti oko nje - jahte, pogled i bazen

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara iskoristila je slobodan dan u gustom rasporedu, pa je odlučila da se odmori u najskupljem hotelu u Crnoj Gori.

Dara Bubamara nastupa iz noći u noć i decenijama unazad važi za najzauzetiju folk zvezdu, pa ne čudi što kad god ima slobodan dan, iskoristi ga da se baškari u luksuzu, koji je, kako često ume da kaže, sa svojih deset prstiju zaradila.

S tim u vezi, folkerka se trenutno nalazi u Crnoj Gori, a tom prilikom odsela je u najluksuznijem hotelu na Jadranskoj obali, u kojem noćenje košta tričavih 1.000 evra.

Pevačica je u Tivat doletela prvom klasom, a odmah nakon što se smestila, putem svog Instagram naloga pokazala je raskoš u kojem uživa, pogled na more, ali i brojne glamurozne jahte kojima je okružena.

Čini se da je Bubamari baš sve potaman i da uživa za sve pare, a jasno je i da je njena čuvena izjava "puno košta" postala i realnost.

Podsetimo, Sloba Radanović prokomentarisao je nedavno sukob sa Darom Bubamarom oko pesme "Infarkt duše", a tom prilikom istakao je da smatra da je pevačica želela sebi da digne popularnost veštačkom frkom. 

Foto: Instagram printscreen

 

Kako bismo čuli njen komentar, mi smo kontaktirali temperamentnu Novosađanku, koja je, u svom stilu, oplela po kolegi.

- Balvanu pukao album i pukla mu karijera, pa se kači za mene. Koliko sam ja takvih dočekala i ispratila za 30 godina karijere... Čeka ga "Elita 8", možda se i digne. Tamo mu je i mesto - rekla je Dara za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija