02.08.2024.

07:02

Foto: Instagram

Džet set

Bila je Mis Jugoslavije, udala se za šeika i postala najbogatija Srpkinja na svetu: Tugu je skrivala od svih

Jelena bin Drai, devojačko Jakovljević, postala je poznata široj javnosti kada je, već davne 1998. godine, pobedila na izboru za Mis Jugoslavije. 

Nakon toga se udala za šeika Saida Bin Draija i preselila u Dubai, danas važi za jednu od najbogatijih Srpkinja, a njeno najveće bogatstvo su četvoro dece koje je dobila sa suprugom. 

Međutim, tek 20 godina pošto je ponela pomenutu prestižnu titulu, ona je otkrila kako se zaista tada osećala.

- Upravo sam završila prvu rundu plakanja kada je nastala ova fotografija. Septembar 1998. godine... Kao da je bilo juče - napisala je Jelena svojevremeno na početku svoje objave na društvenoj mreži Instagram, a onda nastavila:

Informer

 

- Dok sam bila na sceni, u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je 100 nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje.

Ona je potom dodala da je želela pobedu, ali da je u jednom trenutku posumnjala u to.

- Otišla sam tamo odlučna da pobedim. Usledila je poruka da sam Mis Interneta, kao i mis fotogeničnosti, bila sam sigurna da je to to. Izgubila sam nadu i nisam razmišljala ni sekund da ću biti prva Mis Jugoslavije u istoriji naše zemlje koja će nositi tri titule na jednom takmičenju - napisala je Jelena. 

Na kraju objave je otkrila šta joj je slomilo srce.

Informer

 

- I nisam plakala jer sam pobedila i postala gospođica Jugoslavije koja nosi tri titule, već sam plakala jer sam sa bine videla moju majku i brata kako im obezbeđenje ne da da vide sa vrata barem moju krunu. To mi je slomilo srce - napisala je Jelena i dodala:

- Te noći kada smo stigli u naš grad Žabalj, ponovo sam plakala. Moj nastavnik iz srpskog je napravio ogroman plakat i okačio ga na sred centra. Pisalo je: "U ovom gradu živi Mis Jugoslavije". Život je pun iznenađenja i Bog ima plan za svakog od nas. Svakodnevno mu zahvaljujem za sve što je izabrao za mene u ovom životu. Važno je da nikada ne izgubite. Ili pobedite ili naučite.

Tagovi: