02.08.2024.

12:26

Foto: MAsaha BAndjur/Profimedia

Džet set

Karli, pokaži ličnu, koliko godina imaš?! Jelena odlučila da se igra sa muškim zdravljem, pa pozirala u minijaturnom kupaćem! (FOTO)

Jelena Karleuša oduvek je važila za seks-bombu, ali mnogi komentarišu da pevačica danas, kada ima 45 godina, zapravo izgleda bolje nego ikada.

Pored sjajnog izgleda, krasi je stil o kojem pišu svetski mediji, a Karli nije propustila priliku da jačem polu oduzme dah i fanove iznenadi autfitom čak i kada krene na plažu.

Informer

 

Naime, Jelena je objavila fotku u žutom kupaćem kostimu nesvakidašnjeg dizajna koji je savršeno naglasio njene obline.

Grudi je prekrila malom trakom, pa slobodno možemo reći da kostim ima i "donji" i "gornji" dekolte, a predeo stomaka je bio gotovo potpuno otvoren. Međunožje je takođe bilo jedva prekriveno, ali dovoljno da ne pređe granicu dobrog ukusa.

Informer

 

Neobičan kostim upotpunila je i ogromnim naočarima za sunce koje su joj prekrile pola lica, a komentari ispod ovih fotki su se samo ređali.

"Najmoćnija riba na planeti", "Ne može nijedna da ti prismrdi devojko", "Karli, pokaži nam ličnu, koliko zapravo godina imaš?", "Zvoni koliko je moćna", "Lepa si ko Bog", "Koliko moći u jednoj ženi", "Bomba", "Kapa dole", "Napunila 18 godina" - bili su samo neki od njih.