Autor: Informer/K.Ć./A.S.

02.08.2024.

13:06

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ovako izgleda Cecina velelepna vila u Žitorađi! Pevačica napravila pravi raj na zemlji (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović rođena i odrasla u mestu Žitorađa, koje se nalazi na oko 35 kilometara udaljenosti od Niša. Ona je u porodičnoj kući živela sa sestrom Lidijom i roditeljima, majkom Mirom i ocem Slobodanom

Informer

 

Ceca se zbog karijere preselila u Beograd, a njeni roditelji nikada nisu želeli da napuste porodično gnezdo. Pevačica je odlučila da ispoštuje njihovu želju, pa se tako potrudila da im u svom rodnom mestu obezbedi najbolje uslove za život. 

Informer

 

Ekipa Informera posetila je Žitorađu i uverili smo se kako danas izgleda porodična kuća Veličkovića, kako je Cecino devojčako prezime.

Na posedu se nalazi nekoliko velelepnih objekata koji izgledaju spojeno, a ono što je primetno jeste to da na kući u Žitorađi, postoji identičan detalj kao i na vili u Ljutice Bogdana u Beogradu. Reč je o svetlarniku, delu koji je urađen u visokom staklu, a koje pruža mnogo svetlosti.

Ispred dvorišta se nalazi visoka ograda, koja je zagradila celo dvorište, pa prolaznici ne mogu da vide šta se dešava unutar zidina. 

Pored kuće gde žive, porodica Veličković poseduje i još jednu, staru kuću u kojoj čuvaju životinje.