02.08.2024.

17:06

Foto: Informer

Džet set

"Bog i Sveti Ilija su me sačuvali!" Muzičar na današnji dan preživeo jezivu nesreću, a sada se oglasio posebnom porukom (FOTO)

Trubač Dejan Petrović pre sedam godina preživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću, a od tada on današnji dan slavi kao rođendan. On se danas tim povodom oglasio na Instagramu, zahvalan što je sačuvao živu glavu. 

Informer

 

- Slava dragom Bogu i Svetom Iliji koji me sačuvaše, pa danas obeležavam sedmi rođendan okružen porodicom i prijateljima - napisao je Petrović.

On se nedavno prisetio detalja nesreće koju je noćima sanjao i priznao da je samo pukom srećom uspeo da iz toga izađe bez većih posledica.

- Kada smo krenuli ka bolnici u Čačku, krenuo je stomak da mi raste, bio sam siguran da imam unutrašnje krvarenje. To su mi kasnije rekli da je bilo od straha, kada sam ušao u bolnicu počeo sam da pevam, a što sam pevao ne znam. Bio sam u totalnom šoku, nisam hteo da radim preglede. Kada je pala noć, kako sam zaspao, tako je krenulo skakanje dva metra od kreveta, sanjao sam tumbanje lišće, granje koje je pucalo oko auta. To sam uz pomoć stručnjaka kasnije uspeo da prevaziđem - ispričao je on za Grand.