02.08.2024.

18:10

Foto: Foto: Printscreen/Instagram/aleksandar_vuksanovic_official, Zoran Sinko

Džet set

Prvo Lukasovo oglašavanje nakon hospitalizacije! Pevač otkrio kako se oseća: "Hvala Bogu živ sam" (VIDEO)

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, nedavno je otkazao nastupe nakon što je zbog lošeg zdravstvenog stanja završio u Urgentnom centru. Kako je Informer prvi pisao, Lukas je imao temperaturu iznad 40 kao i povišen CRP, a sada se oglasio na svom Instagram profilu i zahvalio svima koji su mu pružili podršku.

Informer

 

- Dragi moj, evo, hvala Bogu, živ sam, zdrav sam! Da znate da se turneja nastavlja od 5. jula pa na dalje, po ustaljenom spisku. Svi koji ste zainteresovani znate. Sve vas pozdravlja Aca Lukas. Hvala vam na brizi i lepim porukama - saopštio je pevač u snimku koji je objavio na Instagramu. 

Podsetimo, pre nekoliko dana Lukasov menadžer obavestio je javnost da se zakazani nastupi otkazuju zbog pevačevog narušenog zdravstvenog stanja.

- Poštovani, u ime Aleksandra Vuksanovića i u ime Hype produkcije obaveštavam vas da će koncerti Ace Lukasa u narednih nekoliko dana biti otkazani ili pomereni zbog njegovog zdravstvenog stanja. Svi sa nestrpljenjem očekujemo njegov brz oporavak i nastavak turneje. P. S. Da se ne bi spekulisalo, radi se o visokoj temperaturi izazvanoj jakom prehladom, jer je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa i pao mu je imunitet - poručio je tada Saša Mirković.