• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

30.07.2024

13:32

Saznajemo! Lukas napustio Urgentni centar, ovo je razlog zbog kojeg je hitno hospitalizovan

ATAIMAGES

Estrada

Saznajemo! Lukas napustio Urgentni centar, ovo je razlog zbog kojeg je hitno hospitalizovan

Podeli vest

Pevač je pušten iz Urgentnog centra gde je juče hitno hospitalizovan, saznaje Informer.

Aca Lukas juče je hitno primljen u Urgentni centar sa visokom temperaturom i ostalim tegobama, zbog kojih je zadržan na ispitivanjima. Kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora, Lukas je imao temperaturu iznad 40, ali i povišen CRP (protein u krvi koji reaguje rastom u slučaju prisutnog akutnog upalnog procesa u organizmu).

Foto: Zoran Sinko

 

On je nakon obavljenih pregleda napustio Urgentni centar, a prema informacijama do kojih smo došli pevač ima problema sa bubrezima i prostatom.

Pokušali smo da kontaktiramo folkera, ali i njegovog menadžera Sašu Mirkovića kako bi proverili ove navode, ali do objavljivanja ovog teksta nisu bili dostupni za komentar.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Podsetimo, pre nego što je objavljena vest da je Aca Lukas primljen u Urgentni centar njegov menadžment otkazao je sve planirane nastupe.

- Poštovani, u ime Aleksandra Vuksanovića i u ime Hype produkcije obaveštavam vas da će koncerti Ace Lukasa u narednih nekoliko dana biti otkazani ili pomereni zbog njegovog zdravstvenog stanja. Svi sa nestrpljenjem očekujemo njegov brz oporavak i nastavak turneje. P. S. Da se ne bi spekulisalo, radi se o visokoj temperaturi izazvanoj jakom prehladom, jer je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa i pao mu je imunitet - poručio je Mirković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje! Vidimo desakralizaciju hrišćanskog Boga predstavom Dionisa u duhu ludila!
Live TV

Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje! Vidimo desakralizaciju hrišćanskog Boga predstavom Dionisa u duhu ludila!

Istorija čovečanstva je istorija rata, ali ovaj rat koji se danas vodi je sudbonosan za čitavo čovečanstvo. Vlada gola sila koja ne obraća pažnju ni na ugovore ni na konvencije . Satanizam se više ne krije, na plaštu demokratiije zloupotrebljavaju se i deca. Evrovizija je pokazala katastrofalno lice, a Olimpijske igre otišle su tri koraka dalje . Slika Davinčija Tajna večera na najbrutalniji način je ismejana. U poslednje vreme u svetu centrala nepogrešivo "greši". Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su stručnjak za bezbednost Nikola Antić, Marina Galogaža iz Društva sunarodnika Rusije i pravoslavni publicista Ranko Gojković.

30.07.2024

18:44

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21