02.08.2024.

20:28

Foto: Foto: Printscreen/Instagram/senoritamilica

Džet set

Srpkinje "zaratile" zbog kupaćeg kostima Milice Pavlović! Pevačica fotografijama u bikiniju pokrenula raspravu i usijala društvene mreže (FOTO)

Milica Pavlović napravila je predah od letnje turneje i otputovala do Grčke, odakle je svoje pratioce počastila fotografijama u bikiniju. Pevačica se fotografisala u crvenom kupaćem kostimu, a njene slike podelile su javnost u Srbiji.

Informer

 

Ispod pevačicine objave na Instagramu nizali su se komentari i dok su jedni hvalili njen izgled drugi su smatrali da je Milica premršava i da joj ovaj model kupaćeg ne pristaje.

- Lepo devojka izgleda, samo model kupaćeg nije za njenu građu. Ali koga briga ako je ona zadovoljna sobom - glasio je jedan komentar.

- Cura izgleda baš lepo, tako mlada žena baš i treba da izgleda - konstatovala je jedna dama, ali je odmah dobila repliku od druge korisnice Instagrama:

- Ovakvi komentari, kao sto je vaš, su vrlo opasni za mlade devojke koje čitaju i gledaju ove slike koje apsolutno ništa nemaju sa zgodnoćom, lepotom i zdravim izgledom mladih žena.

Bilo je i onih koji smatraju da je pohvalno što je Milica potpuno prirodna i da je manje važno koliko ima kilograma, da li je mršava ili punija. Pojedini korisnici društvenig mreža komentarisali su da Pavlovićeva ima savršenu figuru za modeling.