• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

31.07.2024

19:26

Milica Pavlović u zagrljaju seksi Grka: Pevačica "uhvaćena" u Atini sa ovim Apolonom, vrući kadrovi usijali mreže (FOTO/VIDEO)

Printscreen Instagram/argiros_konstantinos/milicapavlovic.news

Estrada

Milica Pavlović u zagrljaju seksi Grka: Pevačica "uhvaćena" u Atini sa ovim Apolonom, vrući kadrovi usijali mreže (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović posetila je Atinu, a tom prilikom otišla je na koncert grčke muzičke zvezde Konstantinosa Argirosa.

Milica Pavlović je na nekoliko dana prekinula žestok tempo svoje letnje turneje i otputovala do Atine u Grčkoj.

Iako su mnogi pomislili da je Milica u Grčku otputovala kako bi malo uhvatila sunca i predahnula, sada ipak deluje malo drugacije.

Pevačica je prethodnu noć provela na koncertu veoma popularnog pevača Konstantinosa Argorosa.
Sve bi ovo delovalo kao vrlo regularna situacija, da nije reč o pevaču sa kojim Milica ima i odredjene poveznice.

Popularni Argiros zapravo izvodi grčku verziju pesme “Praštaj”, koju je Milica objavila pre dva meseca.

Pavlovićeva je uživala na koncertu i mamila poglede i uzdahe mnogobrojne publike, a pevač je dok je izvodio pesmu “Praštaj” sve vreme gledao u našu zvezdu.

Odmah po završetku koncerta, Milica je otišla do bekstejdža kako bi se upoznala sa Argirosom, što samo potvrđuje da su njih dvoje sve vreme u kontaktu.

S obzirom na to da je Pavlovićeva ostala još jedan dan posle koncerta u Atini i da je umesto na plažu otišla u muzički studio, već se nagađa da Argiros i ona spremaju duetsku pesmu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21