• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

31.07.2024

17:26

Osvanula šok fotka Maje Marinković iz Bujanovca? Starleta fotkana u halterima za šankom, internet se usijao (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Osvanula šok fotka Maje Marinković iz Bujanovca? Starleta fotkana u halterima za šankom, internet se usijao (FOTO)

Podeli vest

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija Maje Marinković, koja je, navodi se, nastala u Bujanovcu.

Aleksandra Nikolić često je u rijaliti programu "Zadruga" bila na meti kritika zbog sopstvenog priznanja da je, svojevremeno, u Bujanovcu radila kao animir-dama. Bivša rijaliti učesnica navodila je da je od toga dobro zarađivala, ali i da je u pitanju "krvav novac".

Jedna od najglasnijih kada su u pitanju prozivke na Aleksandrin račun bila je Maja Marinković, koju je sada, sudeći po objavi na Instagramu, stigla karma. 

Naime, na pomenutoj platformi osvanula je fotografija Marinkovićeve koja sedi na barskoj stolici, naslonjena na šank, dok na nogama vidimo da nosi haltere. U opisu iste stoji da je nastala 2018. godine, ni manje ni više nego u Bujanovcu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

Podsetimo, Aleksandra Nikolić o svom boravku u Bujanovcu, u rijaliti programu "Zadruga", govorila je:

- Prijatelj me je nagovorio da uđem u "Zadrugu". I tada se po ćoškovima kuće govorilo da sam ovakva ili onakva. Niti sam bila u Turskoj u zatvoru, niti sam se bavila prostitucijom. Priznala sam da sam radila kao promoterka, kao animir-dama - izjavila je Nikolićeva.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja sam želela da stvorim nešto od svog života. Da ga promenim. Da ne radim posao koji sam radila pre ulaska. Meni su ljudi tamo pričali da postoje dokazi da sam radila ovo ili ono. Uvek je postojao neki crv sumnje kada sam to radila, plašila sam se za svoju sigurnost. Hvala Bogu, imala sam sreće. Od toga može fino da se zaradi, od 1000 - 5000 evra. Ali to je proklet novac. Kako dođe, tako i ode. Znam za nekoliko devojaka koje su radile isto što i ja, ali samo nikada nisu javno priznale to. Ja sam radila grudi i usne. To sam videla od devojaka koje su radile. Meni je greška to što sam uradila ova prevelika usta. Meni su tu svašta nudili. Stanove, sumanute sume novca, telefone, šoping. Ja sam celog života okružena opasnim momcima - pričala je Nikolićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jarić: Izjave o uticaju litijuma na anomalije kod novorođenčadi paušalne i neprimerene
Društvo

Jarić: Izjave o uticaju litijuma na anomalije kod novorođenčadi paušalne i neprimerene

Specijalista radiologije sa Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Aleksandra Jarić ocenila je danas da su paušalne i neprimerene tvrdnje da projekat Jadar može da dovede do toga da se novorođenčad rađaju sa anomalijama i da nije dobro da paušalna mišljenja iznose ljudi, koji, kako je navela, nisu stručni da se bave pitanjem uticaja litijuma na zdravlje ljudi.

31.07.2024

18:39

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21