• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2024

22:18

Euforija u Aleksincu! Milica Pavlović stigla na venčanje svojih fanova, za prvi ples im zapevala "Praštaj"! (VIDEO)

Nikola Radišić

Estrada

Euforija u Aleksincu! Milica Pavlović stigla na venčanje svojih fanova, za prvi ples im zapevala "Praštaj"! (VIDEO)

Podeli vest

Ono što je obećala fanovima na koncertu u Novom Sadu pevačica je danas i ispunila!

Milica Pavlović je pre mesec dana prilikom spektakularnog koncerta u Novom Sadu doživela jednu neobičnu situaciju - zaljubljeni par joj je dok je pevala pesmu "Praštaj" uručio pozivnicu za svoje venčanje. Milica je poziv za venčanje pročitala čim je završila pesmu i pred punim Spensom je javno obećala da će doći na njihovo svadbeno veselje u Aleksinac.

Foto: Nikola Radišić

 

Međutim, situacija se malo zakomplikovala kada je Pavlovićeva saznala da je njen menadžment za ovaj dan zakazao i koncert na stadionu u Vlasenici, ali je ispunila dato obećanje i pojavila se na venčanju u Aleksincu.

Milica je stigla u momentu kada su mladenci imali prvi ples. Pojavila se obučena u elegantnu haljinu roze boje, sa poklonom u rukama, ali je i odmah mladencima zapevala njihovu omiljenu pesmu "Praštaj". Gosti na venčanju su bili oduševljeni i u eforiji kada su ugledali Milicu, pa su je odmah nagradili gromoglasnim aplauzom i krenuli da se vesele.

Moram da kažem da mi je čast i zadovoljstvo što sam ovakvim ljudima danas gost. Nije bilo u planu, ali je negde bilo zapisano i sudjeno da vas upoznam i da zajedno sa vama podelim ovaj lep dan. Hvala vam i mislim da je ovo početak jednog lepog prijateljstva - istakla je Milica nakon što je otpevala pesmu "Praštaj".

Foto: Nikola Radišić

 

Nakon pesme u kojoj su mladenci završili prvi ples, Milica je nastavila da redja svoje velike hitove i njihove omiljene pesme "Boginja", "Ona Nosi Pradu", "Provereno", "Kučketina", "Mogla sam".

A posle svojih hitova, napravila je presedan i otpevala je i pesmu "Niška banja", koja je napravila dodatni haos medju gostima. Kada je završila sa blokom pesama, Milica je nazdravila uz domaću rakiju sa mladencima i njihovim roditeljima, a zatim se slikala i sa gostima koji su bili oduševljeni što vide Pavlovićevu, te su čekali u redu na fotografiju sa njom.

Pevaćica je na venčanju provela skoro dva sata, budući da je morala da se uputi na koncert koji večeras ima na stadionu u Vlasenici.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija