• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.06.2024

14:46

Fudbaler zakupio celo ostrvo za slavlje! Kod Jovetića na veselju u izazovnoj haljini lumpovala i Milica Pavlović! (VIDEO/FOTO)

ATAIMAGES/reuters

Estrada

Fudbaler zakupio celo ostrvo za slavlje! Kod Jovetića na veselju u izazovnoj haljini lumpovala i Milica Pavlović! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Fudbaler je povodom rođenja sina i ćerke sinoć napravio gala slavlje na ostrvu Mamula.

Stevan Jovetić krajem 2019. godine oženio je dugogodišnju izabranicu Mariju, 2020. godine su dobili sina, a sada su na svet došli blizanci. Porodica Jovetić njihov dolazak na svet proslavila je gala proslavom u luksuznom rizortu na ostrvu Mamula.

Foto: Printscreen/Instagram/senoritamilica

 

Jovetići su okupili brojne prijatelje, a među njima se našla i Milica Pavlović. Pevačica je na veselje došla u izazovnoj kreaciji Meline Džinović, a fotografijama i snimcima pokazala je deo atmosfere sa proslave i koliko se dobro zabavljala. 

Foto: Printscreen/Instagram/senoritamilica

 

Na jednoj od slika koje je objavila na svom Instagram nalogu Milica je je pozirala sa Minom Milutinović, suprugom košarkaša Crvene zvezde, Nemanje Nedovića, dok je kasnije podelila snimak kako đuska poed košarkaša.

Foto: Printscreen/Instagram/senoritamilica

 

Na slavlju je svirao Aca Sofronijević, a pevao Danijel Alibabić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!
Košarka

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila, Aco Petrović (65), objavio je konačan spisak igrača za kvalifikacioni turnir u Letoniji, kroz koji će njegovi izabranici moći da izbore plasman na Olimpijske igre u Parizu (26. jul - 11. avgust).

01.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija