03.08.2024.

10:28

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Ženi Slobe Radanovića podvalili u restoranu! Jelena sve obelodanila, pa ugostiteljima u Crnoj Gori poručila: "Moj tata dolazi...."

Sloba Radanović trenutno boravi u Crnoj Gori gde pored nastupa uživa sa suprugom Jelenom i decom. Njegova supruga često na svom Instagramu pokazuje kako provode vreme na primorju, a sada se javno požalila na crnogorske ugostitelje.

Informer

 

- Moj tata dolazi sedmog, pa će da ide redom po restoranima da vas obučava pošto mi 15 dana servirate u svim restoranima paradajz čorbu kao riblju - požalila se ona svojim pratiocima na Instagramu.

Informer

 

Ovo nije jedina zamerka koji su Radanovići imali na ugostitelje u Crnoj Gori. Nedavno je pevač otkrio sve o incidentu koji su doživeli u jednom kafiću.

- To je neka bezvezna situacija, ništa se nije desilo, ne želim budalama da dajem na reklami. Bili smo u nekom kafiću, ležaljke su bile skupljene i naš sin od 10 godina je seo na jednu ležaljku i čovek je napravio situaciju kao da je hteo da mu pojede ležaljku, gde sam ja napravio malo burniju reakciju - ispričao je Radanović.