• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

21.07.2024

18:11

Sloba Radanović izneo detalje incidenta u Budvi! Pevač izazvao haos na plaži: Burno sam reagovao!

Informer

Estrada

Sloba Radanović izneo detalje incidenta u Budvi! Pevač izazvao haos na plaži: Burno sam reagovao!

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović progovorio je o incidentu koji se nedavno dogodio u Budvi, ali i ostalim brojnim aktuelnostima.

Sloba Radanović vredno tokom leta radi na Crnogorskom primorju, odakle se sada uključio uživo u jednu emisiju.

S obzirom na to da su se nedavno pojavile vesti o incidentu u kojem je pevač učestovao, on je sada izneo detalje tog nemilog događaja.

- To je neka bezvezna situacija, ništa se nije desilo, ne želim budalama da dajem na reklami. Bili smo u nekom kafiću, ležaljke su bile skupljene i naš sin od 10 godina je seo na jednu ležaljku i čovek je napravio situaciju kao da je hteo da mu pojede ležaljku, gde sam ja napravio malo burniju reakciju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Otkrio je i da li uživa na Jadranu tokom vrelih letnjih meseci.

- Predivno mi je ovde, uspevam i da se okupam i da uživam a pritom stignem i da radim u međuvremenu, nekako su mi nastupi svi tu u blizini, tako da je za sad prelepo. Ove sezone mi je bio cilj da se ne razdvajamo mnogo jer je Damjan mali i najbitnije mi je da je i on tu zajedno sa Jelenom - priča Sloba, pa ističe da ne uspeva i da nađe vremena da se opusti.

- Pa, stignem ponekad ako peva neko koga ja volim, uglavnom su to termini od 11 do 1 jer ne smem baš mnogo da zaginem ali nekad odem malo kasnije. Ponekad popijem piće, ali ne volim toliko da pijem alkohol.

Foto: ATA Images

 

Naposletku, Sloba je za "Premijeru - vikend specijal" zaključio da rado daje bakšiš svojim kolegama.

- To obožavam, uvek sam bio široke ruke i nekako lepo je kad se to sve vrti, nije lepo kad sve držiš za sebe, mene ispunjava kad dam, a ne da uzimam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija