03.08.2024.

10:59

Foto: Shutterstock

Džet set

Život ovog pevača obeležila je strašna porodična tragedija! Sa 11 godina ostao je bez svega: "Da mi se to sada desi, mnogo bih teže podneo"

Mladi pevač Milan Bukilić proslavio se učešćem u muzičkom takmičenju, pa otkrio da je prošao kroz veoma težak životni period i to samo sa 11 godina. Njemu je najpre umro deda, zatim sestra, a potom je njegov otac izvršio samoubistvo. Ova porodična tragedija ostavila je veliki trag u njegovom životu.

Informer

 

- Život se menja kada ostaneš bez svega što si imao. To me je još više motivisalo da napravim muzičku karijeru. Znam kako je imati pa nemati. Skroman sam, ne želim da se zanosim stvarima kojima se zanosi današnja omladina - skupi automobili, alkohol, narkotici. Vidim sebe kao normalnu osobu. Sve što mi se dešavalo ima velikog udela u kreiranju mene kao osobe - ispričao je pevač jednom prlkikom za Blic.

Informer

 

Ipak, kako je rekao sve što mu se dogodilo ostalo je u prošlosti, a život ide dalje.

- To je davno prošlo. Život ide dalje. Pokušaću da opravdam sva njegova očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija. Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče - rekao je Bukilić i dodao da tada nije bio svestan šta mu se dogodilo jer je imao samo 11 godina i da ga je to spasilo.