03.08.2024.

13:26

Foto: Foto: Mina Dishlenkovich

Džet set

(PAPARACO) Milica Pavlović prošetala Beogradom bez trunke šminke: Pevačica uhvaćena u ležernom izdanju, brus zaboravila kod kuće

Pevačica Milica Pavlović redovno nastupa širom regiona, ali je u prethodnih nedelju dana čak dva puta odlazila do Grčke. 

Naime, Milica je prekinula letnju turneju i to vreme iskoristila da sa drugaricama ode na koncert velike grčke zvezde, Konstantinosa Argirosa.

Informer

 

Pavlovićeva i Argiros se poznaju već duže vreme, pa ne čudi što ga je posetila u bekstejdžu u kojem su proveli više od sat vremena, a Konstantinos ju je upoznao čak i sa svojom majkom.

Nakon koncerta, Milica se vratila poslovu, te otputovala do Strumice, gde je imala zakazan nastup. Međutim, odmah nakon toga se vratila u Grčku. Kako sama kaže, pevačica voli kada joj se događaju lepe stvari na poslovnom planu, a njeni fanovi već duže vreme sumnjaju da sprema duet sa Argirosom.

Informer

 

Nakon boravka u Grčkoj, Milica se vratila u Beograd, a mi smo je uhvatili pored jedne poznate Beogradske cvećare u kojoj je razgledala razne aranžmane. S obzirom na to da joj je rođendan za 10 dana, nije isključeno da sprema dekoraciju sa svoju žurku koja neće izostati ni ove godine.

Informer

 

Milica je odlučila da prošeta u ležernoj dnevnoj varijanti, bez šminke, te pokaže svoju prirodnu lepotu.

Informer

 

Obukla je kratku belu haljinu sa cvetnim dezenom, a po svemu sudeći nije obrukla brus koji bi joj na vrelini beogradskog asfalta samo pravio problem.

Informer

 

Pevačici su se pozivi na telefon samo ređali, pa u gužvi nije primetila našeg paparaca koji je iskoristio priliku da je uhvati u dnevnom izdanju, a više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.