06.08.2024.

08:02

Foto: Informer

Džet set

Sa "petica" spala na "trojke"! Ana Nikolić posle 20 godina zamenila silikone, rešila da vrati prirodan izgled

Ana Nikolić je posle dve decenije zamenila silikone! Pevačica je rešila da izvadi implantate i sada ima grudi kakve je imala na početku karijere. Pop zvezda je, kako saznajemo, sa "petice" spala na "trojke"!

Informer

 

- Ana je otišla kod doktora i pokazala mu svoju sliku pre ugradnje silikona. Objasnila mu je da želi baš takav, prirodan izgled. Hirurg joj je ispunio želje i odradio odličan posao, pa su njene grudi sada kao kod devojke, a Ana je prezadovoljna. Donedavno je imala "petice", a sada ima "trojke" - rekao je izvor blizak Nikolićevoj i objasnio da je pevačica, uprkos vraćanju prirodnog izgleda grudi, morala da ugradi nove silikone:

- Kad pacijentkinja odluči da izvadi silikone i vrati prirodan izgled, nemoguće je da ponovo ima svoje prirodne grudi. Mora da ugradi manje silikone, kojima će postići željeni prirodni izgled, što se i desilo u Aninom slučaju.

Informer

 

Nikolićeva je rešila i da liniju dovede u red.

- Ana je na posebnoj ishrani i već je smršala pet kilograma. Baš se posvetila sebi, želi u punom sjaju da zablista jer planira turneju, zbog koje nije otišla ni na godišnji odmor. Ćerku Taru je poslala na more s ocem, a ona vredno radi - ispričao je izvor za Informer.