• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

05.08.2024

07:02

Rale se preselio kod Ane u stan na Voždovcu! Kompozitor i pevačica uživaju u ljubavi, uopšte se ne razdvajaju

shutterstock/Informer/Dejan Milićević

Estrada

Rale se preselio kod Ane u stan na Voždovcu! Kompozitor i pevačica uživaju u ljubavi, uopšte se ne razdvajaju

Podeli vest

Nikolićeva se posle nekoliko ljubavnih brodoloma skrasila pored kompozitora, a njihova ljubav je svakog dana sve jača.

Pevačica Ana Nikolić uživa u skladnoj ljubavi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom

Njih dvoje su svoju ljubav u početku vešti krili od očiju javnosti, ali je na kraju Ana priznala da je zaljubljena i posle dužeg vremena srećna u ljubavi. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kako prenose domaći mediji, kompozitor se preselio kod Ane u njen stan na Voždovcu, jer im je tako mnogo lakše da funkcionišu zajedno. 

Anine komšije su potvrdile ovu informaciju, a za Raleta su imali samo reči hvale. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Taj čovek je preljubazan. Znam da je kompozitor. Uvek se javi. Tu je i dan i noć. Ana se samo smeje. Vidi se da joj prija novi partner. Uselio se kod nje skoro. Možda su tako odlučili, ali to je njihova stvar, mi ga redovno viđamo, a vozi i njen auto, svirne nekad kad nas spazi - priča komšinica za "Kurir". 

Ratković preko dana vreme uglavnom provodi u svom ogromnom stanu u centru Beograda, gde se nalazi i njegov muzički studio. I Ana često odlazi tamo, pa je komšije viđaju u popodnevnim satima, najčešće dok se slika ispred zgrade ili na stepeništu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija