06.08.2024.

09:36

Foto: ATAIMAGES/Instgran Printscreen

Džet set

Raskinuli Indi i Zoran Marjanović?! Kompozitor i pevačica odlučili da stave tačku na romansu, evo i zbog čega

Nakon što su fotografisani na jednom gradskom bazenu u prisnim pozama, pevačica Indi i kompozitor Zoran Marjanović, kome se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović obelodanili su da su u vezi. Indi je objavljivala njihove zajedničke fotografije, govorili su za medije o saradnji na novom albumu, a šuškalo se i da se folkerka uslelila kod Marjanovića u stan. Kako pišu mediji oni su stavili tačku na svoju kratkotrajnu romansu.

Informer

 

- On se vezao za Aradinovićevu i sada mu je neobično bez nje, išli su svuda zajedno. Družili su se, izlazili, svađali i mirili, ali sada je definitivno kraj. Od njih dvoje u emotivnom smislu nema više ništa. Neće čak ljubavi da pruže novu šansu. Zoran je to teško prihvatio. Ni Indi nije lako, ali se odmah pomirila s tim da bolje funkcionišu kao poslovni saradnici nego kao partneri. On tvrdi da će poslovnu saradnju nastaviti. U tom smislu su super par. To je obostrani interes i poslovna stvar. Smatram da nikad nije ni trebalo da eksperimentišu u tom emotivnom smislu - rekao je izvor blizak paru za Kurir.

Informer

 

Podsetimo, nakon što se saznalo za njihovu vezu, romansu kompozitora i pevačice za Informer je prokomentarisala i Zorica Mitrović, Marjanovićeva bivša devojka. Ona nije imala ništa protiv nihove veze, već je izjavila kako joj je drago što su zajedno i što se njen bivši vratio muzici.