• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.A.

01.07.2024

20:26

Šok izjava Marjanovićeve bivše za Informer! Nisam već mesecima u vezi sa Zoranom, ne zanimaju me ni on, ni Indi!

ATA Images

Estrada

Šok izjava Marjanovićeve bivše za Informer! Nisam već mesecima u vezi sa Zoranom, ne zanimaju me ni on, ni Indi!

Podeli vest

Zoran Marjanović i pevačica Indi Aradinović uhvaćeni su zajedno na jednom privatnom bazenu kako razmenjuju nežnosti, a tim povodom oglasila se Zorica Mitrović bivša devojka Zorana

Iako je ova vest mnoge iznenadila, njihovo poznanstvo staro je godinama, a čak je i majka Zorana Marjanovića, Zorica, navodno u policiji ispričala kako je upravo Indi bila razlog česte svađe Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

Nakon saznanja da su njih dvoje u emotivnoj vezi za Informer oglasila se Zorica Mitrović koja im je poželela svu sreću ovog sveta. 

Foto: Insajder

 

- Lepo je što su zajedno, nema ništa protiv toga. Ona je slobodna žena koliko znam, on je slobodan čovek. Zoran i ja nismo zajedno još od njegovog osobađanja iz zatvora, tako da ima potpuno pravo da se zabavlja sa kim hoće. Oni se godinama unazad poznaju, čak joj je on i radio neke pesme, tako da mi je drago da se preko nje vrati muzici - rekla je Zorica za naš portal.

Na pitanje od kada ona i Zoran nisu zajedno nije želela puno da komentariše.

Foto: Insajder/Vitomir Bošnjak

 

- Ostali smo u dobrim odnosima, to je jedino bitno, a ja sam želela samo miran život bez stresa i svega kroz šta sam prolazila sve ove godine - završila je Zorica. 

Kako je Indi ranije govorila o Jeleni i odnosu sa Zoranom možete pročitati klikom ovde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija