07.08.2024.

07:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Jako me je razočarala, gledala sam je kao sestru": Tanja Savić otkrila zbog čega je prekinula prijateljstvo sa Slavicom Ćukteraš

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš bile su nerazdvojne drugarice još od prve sezone "Zvezda Granda", ali je njihovo prijateljstvo naglo prekinuto još pre 14 godina.

Tanja je otkrila da su se udaljile jer je Slavica pokazala gole grudi njenom tadašnjem dečku, biznismenu iz Nemačke.

Informer

 

- Nas dve smo tada bile u Crnoj Gori na moru, vraćale smo se s plaže i moj momak nas je povezao do hotela. Ja sam sela na suvozačevo mesto, a ona pozadi. U jednom trenutku Slavica je podigla majicu i mom dečku pokazala sise u retrovizoru. Ja sam bila šokirana, nisam mogla da verujem šta je žena uradila! - rekla je za "Skandal" Tanja i dodala da je tada stavila tačku na njihovo prijateljstvo:

Informer

 

- To je razlog što nismo godinama razgovarale. Jako me je razočarala, gledala sam je kao sestru, sve smo delile, bile smo nerazdvojne. Ne znam šta joj je tada bilo u glavi da tako postupi.

Podsetimo, Savićeva je ove godine zakazala koncert u Beogradskoj areni, a nedavno je otkrila da li joj je neko od kolega čestitao na tome i usputno "pecnula" Slavicu. 

Informer

 

- Ma "sigurno" da su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo sve su "potrčale"! Slavica Ćukteraš da li mi je čestitala?! E ona je prva "potrčala". Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspehu, ali nisu svi kao ja! - rekla je nedavno Tanja.