• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

31.07.2024

21:26

Tanja Savić "udarila" na Slavicu Ćukteraš! Smejala se kao luda, pa pecnula: "Kako da ne, sigurno će prva da mi čestita Arenu"

Printscreen Instagram/tanja_savic_private/cukterasslavica

Estrada

Tanja Savić "udarila" na Slavicu Ćukteraš! Smejala se kao luda, pa pecnula: "Kako da ne, sigurno će prva da mi čestita Arenu"

Podeli vest

Tanja Savić otkrila je da se ne nada čestitki Slavice Ćukteraš povodom zakazanog koncerta u Beogradskoj areni.

Rivalitet Slavice Ćukteraš i Tanje Savić čitavu deceniju punio je novinske stupce u Srbiji. Pevačice su pre 10 godina sklopile primirje, zajedničkim gostovanjem u emisiji "Narod pita", međutim, Savićeva je sada odlučila da oživi ovaj tinjajući sukob.

Ona se razgovoru sa medijima dotakla svog koncerta u Beogradskoj areni, koji je zakazan za novembar, a tom prilikom otkrila je da li joj je iko od kolega na njemu čestitao, pomenuvši Ćukterašovu.

Foto: ATAimages

 

Ma, sigurno su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo, sve su potrčale! Slavica Ćukteraš da l' mi je čestitala?! E, ona je najviše potrčala, ona je prva potrčala! (smeh) Ubiće me dečko šta lupetam ovo... (smeh) Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspehu, ne znam... - kazala je Savićeva.

Dotakla se i dečka, Muhameda Mukija Bešića.

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

 

- Krili smo se prošle godine, da. Tad sam govorila da je prijatelj... (smeh) Lagala sam! (smeh) Bilo mi je neprijatno da pričam, odmah da bude: "Smuvala mlađeg", znaš već... Mlađe, slađe! Mnogo je sladak - rekla je Tanja za Pink M.

Podsetimo, Tanja Savić i Slavica Ćukteraš dugo nisu razgovarale. Kako se ranije navodilo, Tanja se naljutila na Slavicu jer se nabacivala njenom tadašnjem dečku. Njih dve to nikada nisu želele javno da komentarišu, ali su navodile da do pomirenja neće doći.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21