08.08.2024.

08:15

Foto: Foto: Mina Dishlenkovich

Džet set

"Daleko od toga da sam nevina": Milica Pavlović prekinula ćutanje o intimnim odnosima, pevačica rekla šta misli o vezama za jednu noć

Mnogi su je smatrali konzervativnom, a čak se govorilo i da nikada nije bila intimna sa muškarcem, Milica Pavlović je sve tvrdnje demantovala jednom prilikom, a takođe je otkrila i šta misli o odnosima za jedno veče.

Informer

 

- Bitno je upoznati osobu, nemam ništa protiv ni intimnih odnosa za jednu noć, ali da ti se to desi nekoliko puta u životu, ne mora to da bude svakog meseca - bila je iskrena Milica u razgovoru za TV Prva.

O njenim vezama gotovo se ništa ne zna, ali je ipak nedavno u jednoj emisiji rešila da progovori o odnosu sa bivšim dečkom Nikolasom Saveljićem. Zašto je to učinila tek nakon što je veza okončana Pavlovićeva je ovako objasnila:

Informer

 

- Zbog toga što ne pričam o vezama, na Tviteru su pisali: "Evo je ova nevina". Daleko od toga. I onda sam rešila, daj da kažem za nekog, da više ne budem. Namestila se situacija, takva je bila i emisija. Ne kajem se. Mogu da otkrijem još nekog, ali to nema veze - poručila je pevačica jednom prilikom.

Milica je istakla i da postoje muškarci koje smatra privlačnim, a koji su deo javne scene i kao primer navela Vuka Kostića, Viktora Savića i Mikija Damjanovića.