08.08.2024.

11:51

Foto: Reuters, Public

Džet set

Nosi moćnu poruku! Barbara Bobak otkrila koju pesmu bi zapevala Novaku na dočeku

Posle Novaka i njegovog osvajanja zlata, Srbe su obradovali košarkaši, ali i vaterpolisti. Brojne estradne ličnosti pokazale su da aktivno prate Olimpijske igre i sa celom naciom se raduju uspesima naših sportista u Parizu.

Informer

 

Mlada pevačica Barbara Bobak kaže da je "operisana" od sporta i priznaje da ne prati Olimpijadu, ali za Đokovića ima najlepše reči.

- Sad će ljudi da me razapnu, ali ja sam baš operisana od sporta. Znam za Novaka. Ne možeš da ne znaš za Novaka, samo što sam živela u nekom ubeđenju da je Novak to sve davno već poosvajao i da on sad samo tako, igra tenis. Bila sam ubeđena da on ima sve turnire ikada, još otkad, ali eto, drago mi je i čestitam mu još jednom na olimpijskom zlatu i želim sve najbolje. Ali sada, za sve ostalo, stvarno, niti imam vremena da pratim. Stvarno me ne interesuje sport. Pokušala sam da dam šansu, ali me baš ne interesuje -iskrena je pevačica.

Informer

 

Kad bi Nole izrazio želju da na dočeku peva Barbara, evo koju pesmu bi mu pevačica posvetila.

- Mislim da on ne bi izrazio želju da ga ja dočekam. Njegov muzički ukus se ne poklapa sa ovim što radim, ali pevala bih mu "Ne može nam niko i ništa" - rekla je Barbara za Telegraf.