• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegram/Informer/D.S.

07.08.2024

21:56

Barbara Bobak poručila fanovima šta želi da joj poklanjaju! Pevačica ima neobičan zahtev, ovo još niste čuli

ATAIMAGES

Estrada

Barbara Bobak poručila fanovima šta želi da joj poklanjaju! Pevačica ima neobičan zahtev, ovo još niste čuli

Podeli vest

Barbara Bobak je "naručila" nesvakidašnji poklon i rekla im da joj ne šalju više beli luk.

Pevačica Barbara Bobak redovno puni klubove širom regiona, a juče je čak i najveći klub u Crnoj Gori bio popunjen do poslednjeg mesta.

Da je jedna od omiljenih pevačica među omladinom govori i to što joj fanovi redovno obasipaju poklonima, a s obzirom na to da je Barbara rekla da obožava beli luk, jedno vreme su joj ga konstantno slali.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne donose mi više beli luk. Hvala Bogu, zato što nisam više znala šta ću sa belim lukom. Bude mi žao tako da ostavim i onda ja to ponesem. Strpam sve u kombi i onda tako neka glavica zapadne, pa ostane iza sedišta, pa to onda malo prokisne, pa tražimo odakle dopire taj mio miris trulog luka. Tako da, malo su iskulirali, prošla je ta faza. Pozivam sada svoju publiku da mi donose tartufe, jer baš volim tartufe (smeh).

Bobakova dobija ogromne honorare, ali nije želela da kaže tačnu cifru.

Foto: Estock

 

- Uopšte nisam upućena u svoje finansije. Iskreno, nemam pojma koliko zarađujem, jer moj otac brine o novcu. Rekla sam mu da neću da znam koliko novca imam i koliko sam zaradila. Neću da se opterećujem s tim jer kad kreneš da gledaš ovaj posao kroz novac, ode mast u propast i više nije to to. Nije to ta čista ljubav. Naravno, ne radimo za krompir. Radimo svi za pare, ali dovoljno mi je da lepo živim i da mogu da ulažem dalje u svoju karijeru i da svojoj publici pružam nove projekte i pesme - počinje Barbara, pa dodaje:

Foto: Estock

 

- Nije da on meni sad kao nešto dozvoljava ili zabranjuje. On mi je nekako finansijski savetnik, zato što je moj otac imao firmu preko 15 godina, koja je savršeno funkcionisala i imao je savršenu kreditnu istoriju. Bio je jako talentovan trgovac i generalno zna dobro da barata novcem. I kad su moji bili u najvećim krizama, nama nikad ništa nije falilo, baš zato što on ume da rasporedi. Tako da, više on mene savetuje. Ne da mi da polećem u tom nekom smislu, da se zalećem nekim glupostima. Mislim nisam ni ja nešto alava. Ja sam sad u fazonu da ulažem u posao, karijeru, da napravim neku diskografiju. Da za nekih 5 - 6 godina mogu da se osvrnem i kažem "Lepo sam ja ovo odradila".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija