09.08.2024.

14:02

Foto: Informer

Džet set

PAPARACO! Milica Pavlović u bikiniju: Vreli kadrovi muzičke zvezde, "seksi senjorita" mami uzdahe na bazenu u Crnoj Gori

Milica Pavlović pre nekoliko dana nastupila je u Budvi, nakon čega je u prestonici crnogorskog turizma odlučila i da se odmori.

Muzička zvezda odsela je u jednom od najluksuznijih hotela na Jadranu, u kojoj svaka soba predstavlja neki brend, a Pavlovićeva je, u skladu sa hitom "Ona nosi Pradu", smeštena u apartmanu sa imenog čuvene italijanske kuće.

Na bazenu pomenutog kompleksa, oštro oko paparaca Informera "uhvatilo" je Milicu bez šminke, kako se u minujaturnom bikiniju sa animal printom brčka i sunča, ne mareći, tom prilikom, za znatiželjne poglede ostalih gostiju.

Inače, Milica u nedelju, 11. avgusta, proslavlja svoj 33. rođendan, a kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, "seksi senjorita" priprema veliko slavlje, ali sve detalje čuva u najstrožijoj tajnosti.

Podsetimo, Milica Pavlović nedavno je, povodom prvih milijardu pregleda na platformi Jutjub, objavila EP naziva "Milijarda" sa pesmama "Praštaj", "Ona nosi Pradu", "Gospode moj", "Spavaćica" i "Srce porodično".