11.08.2024.

23:21

Foto: ATA Images

Džet set

"Bucnuo se i više nije veseo..." Milan Stanković za vilu sa bazenom u CG platio bogatstvo, meštani progovorili: "Jeo je morske plodove!"

Milan Stanković potpuno se povukao iz javnog života, pa daleko od očiju javnosti, osim što posećuje manastire, pevač uživa i na raskošnim mestima.

Muzičar se, naime, trenutno nalazi u Crnoj Gori, a nekoliko dana odmarao je u mestu Ljuta, u Bokokotorskom zalivu.

Kako navode mediji, on je iznajmio vilu sa nekoliko soba i privatnim bazenom, a o njegovom boravku, progovorili su meštani.

- Viđali smo ga, ali baš retko. Slabo je izlazio iz vile. Ovo je jedna od najskupljih vila u ovom kraju. Noć ovde nije ispod 250 eura. Bio je tu nekoliko dana. Rekoše mi da nije izlazio. Baš se promenio. Nekada je bio veseli plavi čuperak, a sada se malo bucnuo i nije toliko veseo. Baš mi je delovalo ozbiljno kada sam ga videla na tih nekoliko minuta dok je unosio stvari - rekla je starija gospođa koja prodaje na ulici, dok se prolaznica nadovezala:

- Ovde su sve bogataši. Milan je sigurno za nekoliko dana potrošio 1.500 eura, ako ne i više. Ali neka ga, neka uživa. Mlad je. Nisam videla da je neko došao sa njim. Možda kasnije, ali tada je bio sam. Čula sam da je sve vreme provodio sam kupajući se i sunčajući se. Nije obilazio ove naše plaže. Valjda nije želeo da ga ljudi zapitkuju, da se slikaju sa njim. Vodi sada taj drugačiji život.

Kako su rekli iz jednog restorana, Milan je dolazio da ruča i uglavnom su to bili morski plodovi.

- Ponašao se kao sav normalan svet. Divan je dečko. Ostavio je na kraju bakšiš - rekli su očevici, piše Blic.

Tagovi:
Milan Stanković ljuta Boka Kotorska