• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

30.07.2024

17:04

"O tome sam ćutala od 2010!" Rada konačno o 50.000 evra koje je dala Saši Popoviću za slobodu Milana Stankovića

ATA Images

Estrada

"O tome sam ćutala od 2010!" Rada konačno o 50.000 evra koje je dala Saši Popoviću za slobodu Milana Stankovića

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović prokomentarisala je izjavu Saše Popovića da je, svojevremeno, isplatila dug Milana Stankovića, koji je pevač imao prema produkcijskoj kući "Grand".

Kreativni direktor "Granda" Saša Popović svojevremeno je otkrio da je Rada Manojlović za Milana Stankovića, zbog njegovog odlaska iz produkcijske kuće, platila 50.000 evra.

Godinama unazad, folkerka se nije oglašavala, međutim, na sinoćnom nastupu u Crnoj Gori, u Budvi, nju su pripadnici sedme sile upitali za ovaj slučaj.

- Saša Popović je ispričao to, ja ne bih komentarisala. Ako sam o tome ćutala još od 2010. ne bih ni sada ništa da kažem - rekla je ona, pa otkrila gde je i šta sada radi Milan.

Foto: ATAIMAGES

 

- Sa Milanom se čujem nekad često, nekad ređe. Ima on svoje momente kada je tako negde, pa ne može čovek da ga uhvati ni za početak, ni za kraj. Ali, uvek kad je nešto bitno, naravno da se čujemo, on je tu za sve. Oko albuma me uvek iskreno posavetuje. Novi album mu je prelep, ima jedna pesma koja mu se posebno sviđa, a kakvu niko ne očekuje od mene - rekla je Rada Manojlović za Telegraf.

Podsetimo, Saša Popović je na pitanje ko ga je od svih uzdanika produkcijske kuće, čiji je bio vlasnik, najviše razočarao, istakao da je to Milan Stanković.

Foto: ATAIMAGES

 

- Milan Stanković. Uradili smo mu jedan album, pripremali drugi. Pazite, danas pevač da dobije jednu pesmu i jedan spot, to košta. Recimo, Tanji Savić smo uradili tri kompletna albuma o našem trošku. Slavici Ćukteraš četiri. Svima smo uradili po jedan, dva ili tri albuma. Tako je bilo i za Milana. Kad je došlo do izbora za našeg predstavnika na Evroviziji 2010. godine, Goran Bregović je tražio Tanju Savić, Radu Manojlović i Milicu Todorović. Onda smo Žika Jakšić i ja rekli: ‘Čekaj, imamo mi pravog kandidata’ i predložili smo Milana. Kad ga je Brega video, rekao je: ‘Uuu, super, odličan je, njemu ću da napravim pesmu - ispričao je Popović, pa izneo još detalja:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Jedno pre podne je zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: ‘Direktore, ja neću više da budem u ‘Grandu’, hoću da raskinem ugovor.’ Pokušao sam da ga uverim da greši, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to. Na svakih šest meseci je uplaćivao 10.000 evra, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović. Regulisano je tada jer je ona platila 50.000 evra za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan-danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi to nije obrazložio. Nikad nije došao i rekao: direktore, ja neću da budem zbog toga i toga - pričao je Saša Popović za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

3 najveća razloga zbog kojih kafa poskupljuje
Društvo

3 najveća razloga zbog kojih kafa poskupljuje

Mesec jul obeležilo je poskupljenje kafe u Srbiji, i nove cene svakako su došle u prvi plan. U drugom planu ostali su razlozi za korekciju cena. Odgovor na pitanje zašto su proizvođači morali da podignu cene već neko vreme je složen i čini ga mreža različitih faktora.

30.07.2024

16:19

Žestok odgovor Milenka Jovanova Aleksandru Paviću: Mi radimo za Srbiju, a ne za Rusiju ili SAD
Politika

Žestok odgovor Milenka Jovanova Aleksandru Paviću: Mi radimo za Srbiju, a ne za Rusiju ili SAD

Početak popodnevnog dela sednice Narodne skupštine obeležilo je obraćanje Aleksandra Pavića (Mi glas iz naroda - prof. dr Branislav Nestorović), koji je poručio šefu poslaničke grupe SNS Milenku Jovanovu „da je usvojio globalističku mantru iz udžbenika CIA“, na šta mu je Jovanov replicirao da, za razliku od Pavića, on nikada nije bio u Americi, dok je Pavić tamo i živeo, te da su Amerikanci mogli lako da ga zavrbuju.

30.07.2024

16:11

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ko stoji iza velikih demonstracija u Venecueli?! Haos se nastavlja, ima mrtvih i ranjenih, situacija iz minuta u minut sve gora!
NAPETO

(VIDEO) Ko stoji iza velikih demonstracija u Venecueli?! Haos se nastavlja, ima mrtvih i ranjenih, situacija iz minuta u minut sve gora!

Venecuelu, latinoameričku državu u kojoj su u nedelju završeni predsednički izbori kada je Nikolas Maduro osvojio treći predsedički mandat, zahvatili su veliki nemiri. Na ulicu je izašao veliki broj ljudi koji su počeli prvo da se obračunavaju sa pristalicama aktuelnog predsednika, zatim tajnom policijom i na kraju regularnom policijom.

30.07.2024

17:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija