• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.06.2024

16:44

"Prodaju 50 karata, pa se vade na tehničke probleme!" Rada Manojlović nemilosrdna prema pevačima, brutalno oplela po kolegama

ATAIMAGES

Estrada

"Prodaju 50 karata, pa se vade na tehničke probleme!" Rada Manojlović nemilosrdna prema pevačima, brutalno oplela po kolegama

Podeli vest

Pevačica je otkrila iz kog razloga zapravo njene kolege otkazuju nastupe.

Rada Manojlović prokomentarisala je to što se brojne kolege, usled slabije prodaje karata, vade na takozvane tehničke probleme.

Kako je nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" istakla, pevače je sramota da to priznaju, pa se iz tog razloga pozivaju na pomenute razloge.

Foto: ATAIMAGES

 

- Svaki put kada kolege otkazuju nastupe, pod izgovorom da su tehnički problemi - znači nedostatak interesovanja za nastup i prodaja manje od, ugrubo 50 karata. Nema veze o kom pevaču se radi, može svakom to da se desi, nego je problem što kolege nisu iskrene. Može da se desi i početnicima i velikim zvezdama. Šta je tehnički problem? Da udari grom u trafo stanicu pa nema struje. Em nema gromova, a i da se desi, sredilo bi se to već. Imamo usta, grlo, mikrofone, instrumente, struju, tehnički problem je publika koja nije došla. To može da bude iz iks razloga - rekla je Rada za Kurir, a zatim objasnila da se i sama susretala sa sličnim sutuacijama.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja sam imala puno primera. U jednom klubu koji prima 1000 ljudi, meni dođe 200. Ja odradim, naravno. Onda me posle nekog vremena zovu iz istog mesta ali za drugi lokal, ja kažem da treba da razmislimo jer nisam dobro prošla. Odlučim da se pojavim, i taj lokal bude dupke pun. Bitno je i ko su gazde lokala, objekti gde se nastupa, da li su na dobrom ili lošem glasu. Tako da ne mora da zavisi uvek od pevača.

Podsetimo, Rada Manojlović nedavno je privukla veliku pažnju, kada je na društvenoj mreži Instagram osvanuo snimak na kojem je pevačica sav zarađeni honorar nosila u tanjiru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija