12.08.2024.

19:03

Foto: infomrer

Džet set

Opaaaa, Desingerica odgovorio Karleuši: "Jelena to može..." Šta li će JK reći na ovo?!

Pevačica Milica Pavlović sinoć, 11. avgusta, proslavila je 33. rođendan, a među zvanicama našla se i muzička zvezda Jelena Karleuša.

JK se, tom prilikom, obratila okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer, kada je istakla da Dragomir Despić Desingerica nije taj koji bi trebalo da vaspitava decu, već je to uloga roditelja. Nakon ovih navoda, za beogradske medije oglasio se i kontroverzni reper.

Informer

 

- To je potpuno normalno razmišljanje, niko nije silom doveden na moj nastup, svako bira kakvu će muziku da sluša. Jeste da je moja muzika drugačija, i jeste Amerika. Drago mi je da to ljudi shvataju, a i to sve više moje kolege sa javne scene. Narod je to odavno shvatio, pa zato imam i toliku podršku naroda. Jelena to može da shvati jer i ona ima svetski pristup tom poslu i šou-biznisu. Normalno da mi je drago kada neko prepozna i podrži moj rad - rekao je Desingerica za Alo.

Podsetimo, pevačica Jelena Karleuša je u svom obraćanju istakla sledeće:

Informer

 

- Desingerica ima super energiju koja privlači magično publiku. U Americi ima raznih vrsta izvođača koji svašta rade na svojim nastupima i publika je ta koja želi ili ne želi. Stvar je samo kako vaspitaš svoje dete, da li će otvoriti usta ako mu neko pljuje u usta ili neće. Svakako je interesantno doći i videti šta taj čovek koji ima taj hajp i ludački vajb radi, ali on to radi pa radi. Tvoje dete samo ne treba da bude u prvom redu, ali slobodno nek dođe da vidi šta se dešava. Da nema konzumente toga, ne bi imao kome da peva. On nije vaspitač naše dece. Ja vaspitavam svoje ćerke. One će uvek moći da idu da vide šta god hoće, ali zna se kako će se ponašati. Kul je tip, našao je foru - objasnila je Jelena Karleuša.