• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

10.08.2024

11:21

Meša - bez veša! JK oborila rekord posete u Crnoj Gori, pa se skinula do gole kože: Guzu i grudi prekrila kaiševima, divi umalo da sevne sve (FOTO/VIDEO)

Miloš Miletić

Estrada

Meša - bez veša! JK oborila rekord posete u Crnoj Gori, pa se skinula do gole kože: Guzu i grudi prekrila kaiševima, divi umalo da sevne sve (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Muzička zvezda Jelena Karleuša na sinoćnom spektakularnom nastupu u Crnoj Gori pojavila se u najprovokativnijem izdanju dosad.

Jelena Karleuša ovog leta postavlja nove standarde u domaćem šou-biznisu, s obzirom na to da je u svega 10 dana, nastupila čak šest puta u Budvi.

Muzička diva mesecima unazad peva pred dupke punim trgovima i klubovima, a prethodne noći, 9. avgusta, atmosferu je dovela do usijanja svojim hitovima, ali i nikad provokativnijim izdanjem.

JK je, naime, ponela kožnu suknjicu i topić, koji su malo toga pokrivali, pa se pop zvezdi videla skoro cela zadnjica, dok su bradavice, pukom srećom, ostale na sigurnom.

Podsetimo, Jelena Karleuša i Mihajlo Veruović Vojaž, tokom celog jučerašnjeg dana, žestoko su ratovali putem društvene mreže Instagram, a tom prilikom, pale su brojne teške reči.

Između ostalog, "mala od skandala" je mlađem kolegi poručila:

Foto: ATAIMAGES

 

'Ajde da obrišem patos još jednom sa malim Indijancem Vojažom koji mi nešto odgovara. Prvo, nema potrebe da objavljuješ svoje Spotifaj statistike, jer svi znaju da su kupljene i lažne, kao i svi tvoji Jutjub pregledi. Tvoji "milionski" slušaoci iz Pakistana su sprdnja kao i ti i tvoja "karijera" od tri meseca, jer bi u protivnom imao više od 50 ljudi na nastupu. Ne možeš ti crviću sa kokošijim grudima da se porediš sa mnom, valjda nisi toliki retard?! Ili ipak jesi?! Moja karijera nije Spotifaj, jer mi je prethodni album izašao kada Spotifaj nije ni postojao. Kada budeš trajao tri, a kamoli 30 godina kao ja, možeš da mi se obraćaš i mašeš krilcima, a to će biti u tvojim snovima. Briši sad kod nanogice! Lepo ste se našli, lažov i lopov - idealan spoj u sr*nje pesmici - poručila je Jelena Karleuša.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Sada je sve jasno! Među onima koji vlast traže na ulici nema nikakve brige za zdravlje naroda - ujedinilo se kuso i repato da ruši državu!
Politika

Sada je sve jasno! Među onima koji vlast traže na ulici nema nikakve brige za zdravlje naroda - ujedinilo se kuso i repato da ruši državu!

Predsedavajući Prelazne uprave Srpskog pokreta Dveri Ivan Kostić rekao je da Dveri podržavaju današnji protest protiv rudarenja litijuma u Srbiji, koji će se održati u Beogradu, a koji zasigurno ide, prema Informerovim saznanjima, u pravcu masovnih nereda čiji je krajnji cilj državni udar i svrgavanje legitimno izabrane vlasti.

10.08.2024

12:47

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23