14.08.2024.

09:20

Foto: Foto: Masha Bandjur, ATA Images

Džet set

"Izvadili su pištolje, ja i Željko smo se krili u ormaru": Ivan Gavrilović o dramatičnoj situaciji u kojoj se našao na nastupu

Posao pevača ljudima deluje lagodno, ali malo ko zna da se estradnjaci često nađu u stresnim situacijama. Poznati denser Ivan Gavrilović jednom prilikom govorio je baš o jednoj takvoj situaciji, iz koje je jedva izvukao živu glavu.

Informer

 

- Vera Matović, Era Ojdanić, Željko Šašić i ja imali smo ekstremnu situaciju u Hamburgu. Došli su neki Beograđani koji su bili "na belom" i prvo su skočili na Eru sa pitanjem "Je li, šta je sa frizurom, je l’ si ti normalan, kakav ti je to mini val na kosi?". Pretili su da ga prebiju, a Vera Matović se tresla od straha - ispričao je Ivan Gavrilović za Grand.

Pevač je do detalja opisao jezivu scenu i otkrio kako su se izvukli iz rizične situacije.

Informer

 

- Željko i ja smo ušli u razgovor da probamo da smirimo situaciju, kad će oni nama "Je l’ ćete i vi da dobijete po tamburi?". Izvadio je i pištolj. Sećam se jednog hodnika i da smo se Željko i ja sakrili u ormar. On to neće da prizna, a samo me je držao za ruku i govorio mi "Samo da izađemo živi i zdravi". Kažem mu da izlazimo sigurno - kaže Ivan.

Informer

 

Na svu sreću, sve se dobro završilo, iako kako priznaje, taj stres nikada neće zaboraviti.

- Na kraju hodnika je bio neki prozorčić i ja ga izbacim napolje kroz prozor da iskoči i onda on mene vadi, a Vera i Era su ostali tamo. Na sreću naišla je policija i razrešila sve. Prekinula se zabava, ali nema veze - ispričao je Ivan i dodao da to nije jedina neprijatna situacija koju je doživeo tokom turneja.