Autor: Informer/A.S.

15.08.2024.

15:56

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Anastasija započela post! Ražnatovićka uputila moćne reči, objasnila šta znači poštovati veru i Boga (FOTO)

Naslednica pevačice Cece Ražnatović i supruga fudbalera Nemanje Gudelja, Anastasija Ražnatović je, kao i ostali članovi njene porodice, mnogo okrenuta ka veri, a pored redovne posete crkvama i manastirima, ona posti i svaki post. 

Juče je počeo Gospojinski post, a Anastasija se sada oglasila na svom Instagram profilu. Ona je objavila nekoliko rečenica i tim povodom objasnila šta znači poštovati post. 

Informer

 

- Post je vreme podvižničkog delanja - udaljavanja od zla. Drugim rečima čovek treba da se trudi da se tokom posta udaljava kako od svih grehova i poroka koji su oko njega, tako i da se bori protiv grehovnih sklonosti i grešnih navika koje su u njemu samom. Znači, ne radi se u postu samo o uzdržanju od mrsne hrane, već i o uzdržavanju jezika od ispraznih, zlobnih, ravih, ružnih i nepristojnih reči - pisalo je između ostalog u objavi: 

Informer

 

- U vreme posta treba da se trudimo da ne praznoslovimo, da ne osuđujemo, da ne ogovaramo, da ne spletkarimo, da ne "komentarišemo" druge ljude, njihov izgled, ponašanje, postupke, nedostatke, grehe... Srećan i blagosloven početak posta! - piše u njenom postu.