• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

15.08.2024

14:38

Mira Škorić odbila Cecin veliki hit! Futa i Marina su joj nudili pesmu, ali je ipak otišla u Ražnatovićkine ruke

Ataimages

Estrada

Mira Škorić odbila Cecin veliki hit! Futa i Marina su joj nudili pesmu, ali je ipak otišla u Ražnatovićkine ruke

Podeli vest

Škorićka ističe da se ne kaje što nije snimila pesmu, koja je jedna od Cecinih najpopularnijih numera.

Pevačica Mira Škorić je za vreme svoje dugogodišnje karijere snimila veliki broj hitova, a malo ko zna da je ona odbila numeru koju je kasnije snimila Ceca Ražnatović

U pitanju je Ražnatovićkina pesma "Kukavica". 

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Mira je davne 1993. godine napravila pravi bum na estradi, a svaka njena pesma je za kratko vreme postala veliki hit, zbog čega su mnogi tekstopisci i kompozitori hteli da sarađuju sa njom. Marina i Futa su tada pomislili da bi pesma "Kukavica" bila idealna za Miru, ali ju je ona ipak odbila. 

- Neke sam propustila, na primer, meni je ponuđena Cecina "Kukavica" i još mnogo pesama koje su posle otpevali drugi izvođači. Nije mi žao što je nisam snimila, jer ju je Ceca otpevala fantastično. "Kukavicu" danas pevam stalno na nastupima i vole je ljudi - otkrila je Mira svojevremeno i istakla da kvalitet uvek bude nagrađen: 

Foto: ATA Images

 

- Vraćaju se stare pesme što me posebno raduje, mislim na stare numere Zorice Brunclik, Snežane Đurišić, Ane Bekute i drugih. Ja iskreno često pevam Cecine i Zoričine pesme. Na nastupima volim da pevam pesme mojih kolega, nisam neko ko forsira samo svoje. I dopada mi se što publika prepoznaje kvalitet i što ne sluša instant pesme - rekla je pevačica, a prenosi "Grand". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija