15.08.2024.

22:22

Foto: Foto: Printscreen YouTube/light2tube, Instagram/karleusastar, Tanja Andrić

Džet set

Duško Tošić posetio rodni Orlovat, meštane oduševio njegov gest! Komšije progovorile: "Kad god dođe..." Pomenuli i JK i razvod

Regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša i nekadašnji fudbaler Duško Tošić uspeli su da se dogovore oko podele imovine koju su stekli u braku, a finalni dogovor je da će sva imovina biti prepisana na njihove ćerke, Atinu i Niku, osim vile na Senjaku, koju su 2018. godine pazarili od Dragana Stojkovića Piksija, a koja pripada isključivo "maloj od skandala".

Inače, vest da se Duško razvodi od Jelene, veoma je teško pala Tošićevoj majci, Nikoleti.

Informer

 

- Tošićeva majka je mnogo patila zbog zbog njihovog razvoda. Ona i dalje voli Jelenu, koja je uvek bila brižna i nežna prema njoj. Rodila joj je dve zlatne unuke i na tome joj je veoma zahvalna. Nikoleta zna koliko je Jelena posvećena majka i zato su joj baš teško pale te njihove svađe i sam razvod. Pokušala je prvo da urazumi svog sina, ali je shvatila da ne može i da on tera svoju priču. Kada je videla da oni nikako ne mogu da se dogovore, pozvala je Jelenu i zamolila je da ona spusti loptu i proba na lep način da se dogovori sa Duškom oko svega - preneo je Star.

U međuvremenu je, kako se navodi, Tošić je posetio majku Nikoletu u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, a ono što je iznenadilo tamošnje meštane, jeste činjenica da je nekadašnji reprezentativac, tom prilikom, počastio i komšije.

Informer

 

Duška svi u selu vole i poštuju. Kad god bi dolazilo do nekih nesuglasica sa Jelenom, niko nije hteo da daje izjave za medije. Svi uvek veruju da su oni zreli ljudi i da mogu sami da reše sve. Duško je sad majci doneo razne stvari i poklone, a isto je podelio i komšijama koji ga mnogo vole. Svi se u selu obraduju kad saznaju da je tu. Oni imaju dve kuće, nova je preko puta druge, pa tako u malom mestu se lepe vesti brzo pročuju - rekao je izvor za Republiku.