• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

10.08.2024

09:12

Duško Tošić se baškari na jahti, odmara sa tri dame: Karleušin bivši uživa za sve pare, pukao hiljade evra u Bodrumu (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Duško Tošić se baškari na jahti, odmara sa tri dame: Karleušin bivši uživa za sve pare, pukao hiljade evra u Bodrumu (FOTO)

Podeli vest

Bivši fudbaler Duško Tošić podelio je fotografije sa letovanja, na kojem mu društvo prave tri dame.

Jelena Karleuša otputovala je u Budvu, kojom poslednjih dana gospodari, s obzirom na to da je u 10 dana održala čak šest koncerata u crnogorskoj prestonici zabave.

Za to vreme, njen bivši suprug, Duško Tošić, odmara se u Bodrumu, a društvo mu prave tri dame.

Naime, bivši fudbaler oglasio se putem svog Instagram naloga, na kojem je podelio fotografiju sa ćerkama Atinom i Nikom, a a zajedno sa njima u kadru je i Anja, ćerka Tošićeve rođene sestre. 

Pored toga, Duško je objavio i fotografiju sa jahte, na kojoj je pokazao osunčani ten, ali i osmeh, po kojem je nadaleko poznat.

Podsetimo, Duško Tošić i Jelena Karleuša na korak su do zvaničnog razvoda, a kako mediji prenose, najpoznatiji domaći par uveliko je podelio višemilionsku imovinu stečenu u toku braka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Infrastrukturni projekti ne staju, nastavljamo da razvijamo Srbiju
Društvo

Vesić: Infrastrukturni projekti ne staju, nastavljamo da razvijamo Srbiju

Tokom prvih 100 dana rada Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nastavili smo neumorno da radimo na izgradnji infrastrukture, koja je preduslov za dalji ekonomski i privredni razvoj Srbije, poručio je ministar Goran Vesić, ističući među najvažnijim koracima nastavak izgradnje auto-puteva i brzih saobraćajnica širom zemlje, početak izgradnje železničke obilaznice oko Niša, rekonstrukciju niškog aerodroma, kupovinu pet novih kineskih vozova Soko, rekordne rezultate Er Srbije.

10.08.2024

10:37

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija