16.08.2024.

17:46

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Instagram darkolazicofficial

Džet set

(FOTO) Oborio je s nogu! Darko Lazić priredio rođendansko iznenađenje trudnoj supruzi!

Supruga pevača Darka Lazića, Katarina, juče je proslavila svoj 34. rođendan. Pevač je zbog rođendana svoje drage okupio njima najbliže ljude i organizovao slavlje u jednom restoranu, a sve to uspeo je da drži u tajnosti do poslednjeg momenta. 

Informer

 

- Darko je okupio moje najmilije i iznenadio me... Mama me je zvala da me pita da li ćemo svratiti posle večere da mi daju poklon, a u stvari je bila na putu do restorana. Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su me iznenadili juče, a najviše hvala mom suprugu koji je sve to organizovao - napisala je slavljenica oduševljena rođendanskim iznenađenjem.

Katarina je blistala u beloj kratkoj haljini iako je već u poodmakloj trunoći. Slavljenica se veselila u zagrljaju svog supruga koji joj je posvetio stihove:

- Ček'o sam te celoga života jer sam znao da negde postojiš. Danju sam te zvao, noću sam te sanj'o i na kraju sastasmo se mi...Volim, volim da te volim, volim da sam samo tvoj. Ti si žena mojih snova, ti si moja sudbina... - zapevao je Darko svojoj supruzi.

Podsetimo, pevač i njegova supruga čekaju svoje prvo dete, a Katarini je termin 24. oktobar. Ona nosi devojčicu, odlično se oseća i veoma je aktivna trudnica.