17.08.2024.

20:50

Foto: Ataimages/Printscreen/Instagram/bursacaleksandra_official

Džet set

(FOTO) Pevačica proslavila devojačko veče! Aleksandra Bursać napravila ludu žurku kraj bazena, ali su joj one falile!

Aleksandra Bursać i njen deset godina mlađi kolega Stevan Sekulić svoju vezu otkrili su javnosti pre nekoliko meseci veridbom u Parizu. Nedavno su za Informer potvrdili da planiraju svadbu do kraja ove godine, a da su ozbiljni u nameri da stanu na "ludi kamen" svedoči i proslava devojačke večeri.

Informer

 

Aleksandra se od devojačkih dana oprostila ludom žurkom kraj bazena, na koju su bile pozvane njene najbliže prijateljice.

Devojke su imala posebne narukvice, pevale su i igrale, na salvetama pisalo je "Tim mlada", a i popila se po koja čašica. Mladine drugarice veselile su se uz Cecine hitove, a buduća nevesta je kadrove sa lude žurke podelila na svom Instagram profilu.

Priznala je da joj je ipak falilo nešto pa da bude potpuno zadovoljna, a to su njene koleginice i prijateljice Milena Ćeranić, Jelena Kostov i Jelena Gerbec, koje su očigledno bile sprečene da dođu. 

Informer

 

Podsetimo, Aleksandra je nedavno u velikom intervjuu koji je dala za Informer govorila i o tome zašto je romansu sa Stevanom skrivala od očiju javnosti.

- Ništa nismo krili, samo nismo potencirali na društvenim mrežama jer smatramo da je najbitnije da je nama lepo, a ne da to svi vide - rekla je Bursaćeva.