• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S. - D.S.

10.08.2024

20:53

"Čekamo da prođe svadba, a onda operacija...": Stevan otkrio planove sa Bursaćevom, pa otkrio kako su njegovi roditelji reagovali kad su čuli da se verio

Privatna arhiva

Estrada

"Čekamo da prođe svadba, a onda operacija...": Stevan otkrio planove sa Bursaćevom, pa otkrio kako su njegovi roditelji reagovali kad su čuli da se verio

Podeli vest

Stevan Sekulić je govorio o planovima sa Aleksandrom Bursać koju je nedavno verio u Parizu.

Večeras će se održati zajednički koncert Ace Lukasa i Dragane Mirković, a gost na koncertu će biti pevač Stevan Sekulić, koji je pre nešto manje od dva meseca verio koleginicu Aleksandru Bursać.

Stevan je za okupljene predstavnike medija na samom početku priznao da je ponosan što je baš on pozvan da nastupa na koncertu velikih zvezda poput Lukasa i Dragane.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Drago mi je što sam deo ovog projekta, a deo sam verovatno zato što moj posao ide tamo gde treba, radim, stvaram... Mislim da je to razlog - rekao je on, pa otkrio gde mu je verenica:

- Verenica odmara kod kuće, neće biti tu. Pruža podršku od kuće. Ona isto radi punom parom.

Stevan kaže da u njihovoj vezi nema mestu za ljubomoru:

- Nije ljubomorna, ponosna je na mene. Ako imaš lepog dečka, isto kao što ja imam lepu devojku, to je valjda uspeh - objasnio je on, pa rekao da se od veridbe između njih ništa nije promenilo:

Foto: Privatna arhiva

 

- Veridba ne menja ništa, to je najveća glupost koju ljudi pričaju, u odnosu nam se ništa nije promenilo, samo nam je možda još lepše.

Sekulić kaže da ne zna ko će im pevati na svadbi kao i da će biti pozvano puno kolega:

- Ne znam ko će nam pevati na svadbi, to nam je najteži izbor. Biće puno kolega, verovatno će svi da uzmu neki svoj deo, ali mi bi to da preskočimo i da pevaju ti koji za to budu zaduženi. Ko će to biti, ja još uvek ne znam - rekao je on, pa otkrio kada planiraju svadbu:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Ne smem da kažem ništa, ali biće uskoro, za dva - tri meseca, pre Nove godine, svakako. 

Na pitanje kako su on i Aleksandra uspeli da skrivaju vezu toliko dugo, odgovorio je:

- Nismo krili vezu, samo nismo objavljivali na mrežama. Izlazili smo svuda zajedno, nismo se u javnosti ljubili, ali svi oko nas su znali da smo zajedno. Ali očigledno imamo prave prijatelje koji su ćutali o tome - kazao je Stevan, kada su ga pitali kako su njegovi prihvatili Aleksandru, koja je 10 godina starija od Stevana, rekao je:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Ništa nisu rekli, oduševljeni su. Imam blizak odnos sa roditeljima i prvo sam im rekao da se samo družimo. Ali kada su saznali oduševili su se. Svima savetujem stariju devojku u životu.

Stevan je otkrio i kakvi su im planovi u narednom periodu.

- Prvo čekamo da prođe svadba, pa njena operacija bubrega, pa ćemo onda da radimo na deci.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)

Trebalo je da bude zlato, ali i bronza je vrhunski rezultat! Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u današnjem meču za bronzanu medalju pobedila svetskog šampiona Nemačku sa 93:83 (21:30, 17:16, 25:26, )! "Orlovi" su se tako revanširali "pancerima" za prošlogodišnji poraz u finalu Mundobasketa u Manili, a osim toga, pokazali su neverovatnu mentalnu snagu da se podignu nakon nepravednog poraza od Amerike u polufinalu.

10.08.2024

12:47

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23