• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

10.08.2024

20:14

"Nikada ne bih pevao na gej svadbi kao Darko Lazić": Sloba Radanović potkačio kolegu, pa osudio one koji dolaze na koncert Željka Bebeka!

ATAIMAGES

Estrada

"Nikada ne bih pevao na gej svadbi kao Darko Lazić": Sloba Radanović potkačio kolegu, pa osudio one koji dolaze na koncert Željka Bebeka!

Podeli vest

Sloba Radanović je otkrio šta misli o aktuelnim društvenim temama.

Pevač Sloba Radanović trenutno boravi na Crnogorskom primorju na kojem svaki dan puni klubove, ali u slobodno vreme i odmara sa suprugom Jelenom i decom.

Iako ima gust raspored, Sloba je ipak našao vremena za intervju, a na samom početku prokomentarisao je ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara, koja je izazvala mnoštvo negativnih komentara.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Oni su hteli da ispadnu nešto ozbiljni i da dodirnu neki visok nivo nekog bogohuljenja, a samo su ispali smešni. A to im je pokazao i Novak Đoković i baš mi je drago da je tamo usred Pariza, gde su se propagirale takve stvari, on pobedio na način na koji je pobedio.

Često iznosiš svoje stavove javno na Instagramu na sve teme. Da li se plašiš negativnih i hejterskih komentara?

- Ne. Jer kakav bih ja bio čovek da mislim jedno a pričam drugo! Znam dosta ljudi koji okolišaju i oklevaju da im neko nešto ne bi zamerio. Ja, iskreno, to sam - što sam. Ko me voli takvog kakav sam - voli me, a ko me ne voli - ne treba mi. U današnje vreme svi treba da vodimo računa šta pišemo, pričamo i propagiramo jer mislim da je ovo zadnje vreme i da treba spasti decu i omladinu od te neke pošasti koja se danas predstavlja kao normalna.

Foto: ATAIMAGES

 

Darko Lazić nedavno je pevao na jednoj gej svadbi. Da li bi ti prihvatio takvu ponudu?

- Ne. Ne bih prihvatio. Sve najbolje svakome, ali ne želim da učestvujem u tome.

Željko Bebek pevao je na proslavi zločinačke akcije "Oluja", a uskoro treba da održi koncert u Beogradu.

- Super. I sad nek mu napune tri Arene i to je to. Mi smo sami krivi. Nije Željko kriv, sami smo krivi. Kad naučimo da poštujemo sami sebe, poštovaće nas i drugi.

Foto: ATA Images

 

Mnogi ti i dalje spočitavaju tvoje učešće i ponašanje u rijalitiju "Zadruga".

- Ako je to jedino što imaju da pomenu, ja sam srećan, zadovoljan i ispunjen čovek. Ne smatram da sam tamo uopšte uradio nešto drastično loše. To je moj život i nisam nikog drugog ugrozio. Ja odlično znam kako je meni bilo i svoj privatni život, koji mnogi ne znaju, tako da sve to doživljavam kao vrlo pozitivno za mene.

Čime najviše voliš da obraduješ suprugu Jelenu?

- Da joj bacim čarape u korpu (smeh). Ona je osoba koja zna da se zadovolji sitnicama, to ne mora da bude ništa skupo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)

Trebalo je da bude zlato, ali i bronza je vrhunski rezultat! Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u današnjem meču za bronzanu medalju pobedila svetskog šampiona Nemačku sa 93:83 (21:30, 17:16, 25:26, )! "Orlovi" su se tako revanširali "pancerima" za prošlogodišnji poraz u finalu Mundobasketa u Manili, a osim toga, pokazali su neverovatnu mentalnu snagu da se podignu nakon nepravednog poraza od Amerike u polufinalu.

10.08.2024

12:47

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23