• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć.

24.06.2024

16:34

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić za Informer prvi put o svojoj vezi: "Planiramo veliku svadbu do kraja godine"

Privatna arhiva

Estrada

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić za Informer prvi put o svojoj vezi: "Planiramo veliku svadbu do kraja godine"

Podeli vest

Posle bajkovite veridbe u Diznilendu par je rešio da otkrije kako je počela njihova ljubavna priča, ali i kakvi su im planovi za budućnost.

Vest da je nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Aleksandra Bursać rekla "da" svom kolegi, Stevanu Sekuliću sve je iznenadila s obzirom da je par svoju romansu uspešno krio od očiju javnosti. 

Od kada ste u vezi? 

- Tačan datum bismo ipak zadržali za sebe. Verujte da krijemo vezu i više nego što možete da zamislite i ponosni smo na sebe kako smo uspeli od vas da je sakrijemo.

Foto: Privatna arhiva

 

Kako ste se upoznali? 

Aleksandra: Ceo dan sam vagala da li da izađem to veče ili da ne izađem. S jedne strane nešto me je vuklo u krevet, dok s druge strane nešto me je nateralo da se ipak spremim i odem. To je bila jedna od pametnijih odluka u mom životu (smeh).
Stevan: Ni kod mene nije bila nista drugčija situacija ali neki mi je osećaj govorio da ću se pokajati ako ne odem i sigurno bi tako bilo. Kao što možete i da pretpostavite, upravo smo se tu noć i upoznali, zapravo videli i tu počinje cela priča...

Foto: Privatna arhiva

 

Aleksandra: Sedeli smo okrenuti leđima jedno drugom tako da se nismo odmah primetili. U nekom trenutku Stevan je ustao da otpeva jednu pesmu, tačnije "Takva kosa crna", kakva slučajnost (smeh). Spontano smo se pogledali i zanemeli oboje, ne znam kako da vam objasnim ali to je onaj momenat kad ukapiraš da je to to.
Stevan: Ubrzo nakon toga sam otišao iz lokala. Od trenutka kada sam seo sa menadžerkom u auto do trenutka dok nije izašla nismo prestali da pricamo o Bursi. Nit manje žene, nit većeg oduševljenja... Razmišljao sam kako da joj se javim, a da ne budem kao klasični instagram momci koji se javljaju redom svima. Pade mi na pamet da je tagujem na storiju ali onda shvatih da nemam snimak dok je pevala svoju pesmu "Čini mi se da sam se zaljubila", ali da Ana ima. Kada sam je pozvao da siđe i da mi pošalje snimak kroz smeh mi je rekla "mrzi me, ajde da probamo preko terase da ti prebacim Air dropom" i uspeli smo. Ostalo je jedna lepa istorija koju bismo ipak sačuvali za sebe.

Foto: Privatna arhiva

 

Koliko je bilo teško sačuvati vezu u tajnosti?

- Kao što rekosmo, veoma teško ali prelepo. Taj mir nema cenu. Svesni smo šta nosi javna veza.

Verili ste se, znači da ste razgovarali i o svadbi. Kada je planirate? Da li će to biti intimna ceremonija ili veliko veselje?

- Planiramo je do kraja godine. Ne žurimo, želimo da sve bude perfektno taj dan. Što se same ceremonije tiče pokušali smo da napravimo nešto intimnije ali jednostavno nije izvodljivo s obzirom da i on i ja imamo veliki krug rodbine i kolega, tako da će ipak biti veliko veselje umesto intimnog venčanja negde na plaži.

Da li ste jedno drugom pravili ljubomorne scene?

- Nismo nikada. Sreća je što smo iz istog posla pa smo oboje prvi put u životu naišli na potpuno razumevanje u ljubavi. Da ne ureknemo (smeh).

Foto: Privatna arhiva

 

Da li si očekivala veribdu i da li si je tako zamišljala?

- Iskreno, znala sam da će se desiti ali nisam znala da će baš tada. Ostavio me je bez teksta, na kiši u Diznilendu, u zamku Uspavane lepotice  i s prstenom na ruci haha. Jedva me je nagovorio da izađemo na balkon po tom vremenu. Zamišljala sam da bude bajkovito, tako je i bilo u svakom smislu.

Ti si starija od Stevana, koliko te okolina osuđuje zbog toga?

- To ćemo tek da vidimo sada kada je objavljeno javno sve. Šalim se. Sve dok nama to ne smeta nema potrebe da nas poremete tuđi komentari. Bitno je da smo mi kliknuli i da su nas podržali naši najbliži, ostali će uvek imati nešto da kažu.

Foto: Instagram printscreen

 

Aleksandra, da li su ti teško padali loši komentari na račun razlike u godinama?

- Ma ne, čak su mi i simpatični ovi naslovi da sam maznula piletinu haha
Šalu na stranu, Stevan je jako zreo za svoje godine i mogu slobodno da kažem najzreliji muškarac u mom životu.

Koliko odnos između vas dvoje utiče na vaše karijere? 

- Veoma ali u najpozitivnijem smislu. Ogromna smo podrška i motivacija jedno drugom. Stevan je i pre mene bio dosta aktivan na društvenim mrežama tako da je i mene podstakao na to.

Izbacili ste novu pesmu, kako je došlo do toga i da li planirate jos zajedničkih projekata?

- Tako je, pesma Bani je na mrežama. Do toga je došlo potpuno spontano. Moj kum je napisao tekst i pijan snimio demo i poslao nam da predložimo kome da proda. Odgovor je bio nama! Legla nam je na prvu oboma. Planiramo ali ne planiramo da to bude preusiljeno, ako se nekada desi neka dobra pesma snimićemo je naravno ali svako od nas ima svoju karijeru i svoju publiku tako da treba da nastavimo odvojeno kao i do sada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija