18.08.2024.

14:41

Foto: Ataimages/Shutterstock

Džet set

Katarina Lazić će morati na operaciju! Pevačeva trudna supruga otkrila sve o zdravstvenom problemu

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina u oktobru će postati roditelji devojčice, a buduća mama pre nekoliko dana pokazala je savršenu liniju i otkrila da se u trudnoći ugojila samo neverovatnih tri kilograma.

Njena fotografije izazvale su lavinu ženskih reakcija, pa je Lazićka sada imala potrebu da objasni da je samo želela da podstakne dame da vode računa o svom izgledu i da nije imala nameru da osuđuje bilo koga.

Informer

 

Na slikama na kojima je u prvom planu njen trudnički stomak vidi se ispupčenje za koje je većina pomislila da je bebino stopalo. Kako bi sprečila nagađanja i dalje rasprave Katarina je objasnila o čemu se radi:

-  Ne, ne nazire se bebino stopalo, na stomaku iznad pupka se vidi kila. Imala sam je još kao dete, ali n ije bila vidljiva dok stomak nije počeo da mi raste. Kako doktor kaže, može da se sredi samo operativnim putem i to kad odlučim da više ne ostajem trudna. Za sada ništa ne m ogu da uradim - objasnila je Katarina.

Informer

 

Priznala je da je mogla da obradi fotografije u fotošopu i da se kila ne vidi, ali da to nije želela.

- Mogla je da se ispegla u fotošopu ali zašto bi. Sve je to u sklopu trnutnog stanja, n ekome je stomak manji, nekom veći, ovakav ili onakav, budite ponosne kakav god da je - zaključila je pevačeva lepša polovina.