• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

17.08.2024

20:21

Folkerova supruga šokirala priznanjem! Katarina Lazić otkrila koliko se ugojila u trudnoći i ostavila žene bez teksta (FOTO)

shutterstock/Informer

Estrada

Folkerova supruga šokirala priznanjem! Katarina Lazić otkrila koliko se ugojila u trudnoći i ostavila žene bez teksta (FOTO)

Podeli vest

Pevačeva lepša polovina podelila je sa trudnicama tajnu svoje vitke linije u blagoslovenom stanju.

Darko Lazić i njegova supruga Katarina uskoro će postati roditelji devojčice, a pevačeva lepša polovina može da se pohvali savršenom figurom u osmom mesecu trudnoće. Katarina je fotografisla trudnički stomak i otkrila da se do sada ugojila samo tri kilograma, a zatim je sa ostalim trudnicama podelila tajnu svoje vitke linije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

- Koliko ćete se ugojiti u trudnoći zavisi isključivo od toga kako se hranite, ali bitnije od forme je to da se hranite zdravo… Samo, moraću da vas razočaram, ne bi trebalo da jedete za dvoje. Takođe,  pice, slatkiši i slično nisu potrebni vašoj bebi, tako da kako god da okrenete od nezdrave hrane nemate nikakvog benefita. Ja sam trenutno 8. mesec i do sad sam se ugojila 3 kilograma, ne treniram već par meseci jer mi ne prija, ali se sve vreme zdravo hranim. Drage moje žene, bile trudne ili ne volite sebe i mislite na svoje zdravlje, a forma će doći kao rezultat zdravih navika - poručila je Lazićka trudnicama, koje su bile zapanjene njenim izgledom.

Foto: instagram.com/katarinalazic_24

 

Ispod Katarinine objave dame su delile svoja iskustva iz trudničkih dana, a mnoge su čestitale Kaći na čeličnoj volji i istrajnosti.

- Svaka čast, to je disciplina. Ja nažalost nisam uspela u sve 3 trudnoće da odolim slatkišima - glasio je samo jedan od brojnih komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija