Autor: Informer/A.S.

18.08.2024.

23:09

Foto: Foto: Masha Bandjur, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Policija morala da reaguje! Komšija pretio Verici Rakočević i Veljku, govorio im gnusne reči, odmah ga prijavili (FOTO)

Modna kreatorka Verica Rakočević uživa u braku sa 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem, sa kojim živi na Avali. Njih dvoje su pre 11 godina odlučili da napuste gradsku gužvu i žive u mirnom okruženju. 

Veljko se sada oglasio na svom Instagram profilu, gde je saopštio kakav problem imaju sa komšijom. 

Informer

 

Naime, on je objavio video na kom se čuje kako nepoznati muškarac urla na njih i preti im, zbog čega je je Kuzmančević odlučio da ceo slučaj prijavi policiji. 

Kako je napisao, oni su mirno živeli u svojoj kući do pre godinu dana, kada se izvesni muškarac doselio u njihov komšiluk, nakon čega je počeo da im pravi probleme. 

Informer

 

- Gospodin je pijan večeras maltretirao celo naselje. Na snimku možete čuti kako sam mu dužan krv i kako nam j*be mater, a Verica da umre. Policija u ovom trenutku uzima izjave i pravi zapisnik. Želeo sam da idemo redovnim putem i da u zapisniku postoji prijava o pretnjama i maltretiranju. Jedanaest godina živimo na Avali i nikada nismo imali nijedan problem, dok se stoka pre godinu dana nije doselila. Apelujem na policiju i zakon da nas zaštiti od pretnji i maltretiranja, da se ne bismo morali štititi sami - napisao je on.