19.08.2024.

11:46

Foto: Epa

Džet set

Srpska folkerka uspela je da zavede Alena Delona, ali romansa nije potrajala! Priznala je da je htela da ga iskoristi, evo ko je ona (FOTO)

Filmska ikona Alen Delon preminuo je u 89. godini, posle duge i teške bolesti, a sahrana će biti održana narednih dana na privatnoj ceremoniji, kako je najavila njegova porodica.

- Preminuo je mirno u svom domu u Dučiju, sa decom i porodicom pored sebe. Porodica vas moli da poštujete njihovu privatnost u ovom izuzetno bolnom trenutku žalosti.

Informer

 

Mnoge dame nisu ostale ravnodušne na njegov šarm. U prilog ovome govori i činjenica da je jedan od najvećih imena evropskog filma jednom prilikom uhvaćen kako ide ruku pod ruku sa poznatom srpskom folkerkom.

Informer

 

Fotografija Delona i Zlate Petrović osvanula na naslovnoj strani "Sabora", a kada je upitana da li će to potrajati, pevačica je odgovorila:

- Pa naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih i ja.

U tekstu pod naslovom "Odskočna daska", navodi se sledeće:

- Zlata Petrović je prevršila svaku meru sa tim svojim novim ljubavima. Taman pomislimo da će da se skrasi sa novim momkom, a ona ga otkači, ona surovo. Evo, sada je "ćapila" Alena Delona, ali ni to neće dugo da traje.