Autor: Informer/K.Ć.

21.08.2024.

10:23

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Oronula kuća, bez vrata i prozora: Ovako sada izgleda dom Vesne Zmijanac u kojem je odrasla (FOTO)

Iako Vesna Zmijanac i danas redovno posećuje familiju u Kovačima, kod Kraljeva, pevačica u svojoj kući ne može da prespava, jer ju je vreme uništilo, a ona nije ni dinar uložila u nju i pustila je da propadne. 

Još pre skoro 30 godina Vesna je napustila toplo porodično gnezno, te je nakon toga ostala pustoš. Kuća se skoro pa srušila, a dvorište je zaraslo u korov. U sada oronuloj kući, bez prozora, urišenog krova, kako je ispričala rodbina, živela je s majkom i bakom.

Informer

 

Kako su jednom prilikom komšije i rođaci ispričali, Vesna bila je dobar drug i sa dečacima igrala fudbal, skakala s vrba na Ibru i ponašala se sa njima kao ortak. Rekli su i da je trenirala karate. Živela je sama s babom i borila se za svoje mesto pod suncem.

I u gradu Kraljevu sugrađani su imaju samo reči hvale za Zmijančevu, ostavila je dobar trag. Poznato je da Vesna više od dve decenije živi na Bukulji, gde je 1995. sagradila vilu, a uskoro će sazidati još jednu veliku kuću za drugu unuku Hanu. Pored toga, pevačica ima i nekoliko stanova u Beogradu, svi se nalaze na atraktivnim lokacijama, u centru prestonice i na Vračaru.