• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.08.2024

15:51

"Dao sam joj pesmu jer mi je draga": Ovu numeru je Samardžić poklonio Vesni Zmijanac, nije joj ni dinara uzeo

ATAIMAGES

Estrada

"Dao sam joj pesmu jer mi je draga": Ovu numeru je Samardžić poklonio Vesni Zmijanac, nije joj ni dinara uzeo

Podeli vest

Iako je pesma bila skroz gotova i spremna za objavljivalje, Samardžić ju je ipak poklonio Vesni, koja je od nje napravila veliki hit.

Željko Samardžić iza sebe ima dugu karijeru, tokom koje je snimio veliki broj hitova, a malo ko zna da je on jednu svoju pesmu poklonio koleginici Vesni Zmijanac

Kako je ispričao, on je gotovu pesmu "Da li ti je večeras po volji" ustupio svojoj koleginici i nijednog momenta se nije pokajao zbog toga. 

Foto: ATAIMAGES

 

-  Znam za nekoliko pesama, bilo ih je četiri ili pet... Sasvim slučajno se dogodilo dok sam snimao svoj prvi album sa Futom, da se jedna pesma dopala Vesni Zmijanac, a već je bila smiksana, čak imam i taj snimak i ja sam svojoj starijoj kolegnici bez ikakve naknade izašao u susret i dao sam joj da snimi. To je pesma "Da li ti je večeras po volji", koja je prilično veliki hit i nije mi žao. Drago mi je jer ja Vesnu cenim, ona je izuzetan pevač - otkrio je pevač, koji se nije pokajao zbog ove odluke.

- Oko pesama se sigurno ne mogu prevariti, a ako nekome dam pesmu, onda mi je taj neko sigurno drag - zaključio je pevač.

Foto: ATAIMAGES

 

Samardžić je ispričao i kako je slučajno nastala njegova pesma "Grlica" koja je i danas veliki hit.

- Devedestih ,kada mi je počela karijera, počeli su da me zaustavljaju u Knez Mihajlovoj da se slikaju da traže autogram meni je to bio šok, život mi se okrenuo. Odem ja kod Marine i kažem kako sam se kući gledao u ogledalo i sam sebi kažem šta su to našle u meni i kaže ona: "Eto imam odličan naslov!" - isšričao je Samardžić za "Grand". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Patrijarh Porfirije: Mir je uvek Božji dar!
Politika

Patrijarh Porfirije: Mir je uvek Božji dar!

Njegova Svetost Patrijarh srpski Porfirije služio je danas svetu arhijerejsku liturgiju u manastiru Krka povodom praznika Preobraženja Godpodnjeg i poručio da su mir i ljubav osnovni principi života u Hristu i naglasio značaj preobražaja čoveka iznutra koji vodi ka istinskoj duhovnoj obnovi i skladu sa Božjom tvorevinom.

19.08.2024

15:40

TV

Nema više specijalne vojne operacije, ovo je zvanično rat! Da li Putin planira da se osveti zbog upada u Kursku oblast?
Live TV

Nema više specijalne vojne operacije, ovo je zvanično rat! Da li Putin planira da se osveti zbog upada u Kursku oblast?

Ceo svet priča danima o onome što se desilo u Kurskoj oblasti. Glavno je pitanje kako će reagovati Vladimir Putin. On je dao nalog da se pomogne civilnom stanovništvu. Nagađa se da li će se Putin osvetiti Ukrajincima za ovo iako oni nisu naveli neku veliku štetu Rusiji. Na ovu temu u "Info danu" govorili su akademik prof. dr Dragan Radenović i analitičar prof. dr Stevica Deđanski.

19.08.2024

16:23

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija